TSO Çorum Spor hayırlı olsun

ÇORUM 22 Nisan 2018 09:15
Videoyu Aç TSO Çorum Spor hayırlı olsun
A
a

Çorum'un Yeni Stadyumu tamamlanmak üzere.15 bin kişilik Stadyumun 30 Ağustos 2018'de açılması planlanıyor.Şuan için ismi Çorum Belediye spor olan takım önümüzdeki sezondan itibaren maçlarını yeni stadyumda yapacak. Çorum Belediye Spor'un ismi sezon sonunda TSO Çorum Spor olarak karşımıza çıkabilir...


E.Şimşek /
Spor yorum 
Çorum'un Uluslar arası standartlarda bir stadyuma kavuşacağınıda düşünürsek. Herzaman olduğu gibi yeni sezonda da 2.lig için iyi bir hava yakalayacağımıza inanıyorum.Yeni stadyumun ismide yapılacak olan Anketlerle belirlenecek.
Ayrıca bu stadyum uluslararası maçlara ve gösterilerede ev sahipli yapacaktır.Stadyumun çatı kaplama ve kaba insaatı bitti.Şimdi ince işlerine geldi sıra. Stadyumun karşısında bulunan Çorum Belediye Spor'un tesisleride göz kamaştırıyor.
Çorum Belediye Spor'un sezon sonu aldığım kulis bilgilerine göre TSO takıma sahip çıkacak amma velakin Belediye destek vermek şartıyla. Kısaca TSO Çorum Spor'un Başkanlığına düşünülen isim Mustafa Özbayram,Çorum Belediye Spor'un adı sezon sonu TSO Çorum Spor olabilir.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam