TÜGVA Çorum'dan Görkemli Final

ÇORUM 12 Ağustos 2024 11:40
Videoyu Aç TÜGVA Çorum'dan Görkemli Final
A
a

TÜGVA Çorum İl Temsilciliği 6 haftadır devam eden yaz okullarını Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirdiği kapanış programı ile sona erdirdi. Programda Türkiye Gençlik Vakfı - TÜGVA yaz okulu öğrencisi olan gençlerin dinletileri ve gösterileri katılımcılar tarafından izlendi.




TÜGVA ÇORUM’DAN GÖRKEMLİ FİNAL
TÜGVA Çorum İl Temsilciliği 6 haftadır devam eden yaz okullarını Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirdiği kapanış programı ile sona erdirdi. Programda Türkiye Gençlik Vakfı - TÜGVA yaz okulu öğrencisi olan gençlerin dinletileri ve gösterileri katılımcılar tarafından izlendi. Programa Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim AŞGIN'ın yanı sıra Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Civan, daire müdürleri STK temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı...

TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Bahadır Kıyıklık açılış konuşmasında şöyle dedi:
‘’Bu yaz ayında, altı hafta boyunca öğrencilerimiz sadece bilgilerini ve becerilerini geliştirmekle kalmadılar; aynı zamanda manevi değerlerimizi de daha yakından tanıdılar.
Kur'an-ı Kerim'den Peygamber Efendimizin hayatına, İlmihal’den Adab-ı Muaşeret derslerine kadar tutun da yüzme ve sportif faaliyetlerden kültürel gezilere kadar geniş bir yelpazede eğitim aldılar. Bu eğitimler gençlerimizin hem bedenen hem de ruhen gelişmelerine katkı sağladı.
Her sene hedefimizi yükseltiyoruz. Bu yıl Çorum’da 12 okulda 2000 öğrenci ile yaz okulu sürecimizi tamamladık. Bu Ülkenin geleceği gençler için çalışmak bizlerin bakış açısıyla tercih değil mecburiyettir.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi ‘’Gençler milletin ümididir.’ Köklerini geçmişten alan, geleceğe emin adımlarla ilerleyen fen ve teknolojide en üst düzey olan bir gençlik tasavvur ediyoruz. Bu idealimiz için bütün teşkilatımız ile birlikte gece gündüz demeden koşturuyoruz. Filistindeki zulümleri unutmadık. Onlar unutturmaya çalışacak, onlar yok sayacak biz daha çok var olacağız. Kubbetü's-Sahra'nın saflarını, Mescid-i Aksa'nın avlusunu, kadim Filistin sokaklarını bu gençlikle doldurana kadar çalışacağız!
Ömer Halisdemir'i unutmayacağız, Eren Bülbül’ü unutmayacağız, Yasin Börü’yü unutmayacağız. 15 Temmuz şehitlerimizi unutmayacağız. İsmail Haniye’yi unutmayacağız Katil İsrail’in Şehit ettiği filistinli kardeşlerimizi unutmayacağız.
Yakın zamanda şehadet şerbeti içen İsmail Haniye ve bütün şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum.’’
Vali Doç. Dr. Zülkif DAĞLI ve Başkan Aşgın'a yaz okuluna olan destekleri için teşekkür etti.
TÜGVA’nın yaptığı çalışmaları tebrik eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise vakıf kültürünün önemine dikkat çekerek bu kültüre ahip çıkılması gerektiğini söyledi.
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı da, gençlerimizin eğitimine ve gelişimlerine katkıda bulunan (TÜGVA)’nın önemine değinerek, bu tür faaliyetlere her zaman destek olduğunu ve desteğinin devam edeceğini, tüm gayretlerinin ana hedefinin gelecek olduğunu ifade etti. Gençlerin geleceğimizin teminatı olduğunu ve onların iyi yetiştirilmesinin ülkenin geleceği için büyük önem taşıdığını kaydetti.
Program gösterilerin ardından yaz okulunda düzenlenen Filistin temalı sınavda dereceye giren öğrencilere ödül ve yaz okuluna katılan bütün öğrencilere katılım belgesi verilmesiyle sona erdi.



#Çorum
#hitittvnet
TÜGVA Çorum
Bahadır Kıyıklık
#TÜGVAÇorumdangörkemlifinal
#corum
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam