Türk-İsveç Yerel Yönetimler Ortaklığı Programı iZMİR'de yapıldı

Dünya 12 Haziran 2013 17:26
A
a

Türkiye Belediyeler Birliği ile İsveç Bölgeler ve Yerel Yönetimler işbirliği tarafından yürütülen TUSELOG toplantılarının İzmir buluşması başladı. Toplantıya Çorum Belediyesi’ni temsilen Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya da katıldı.

Türk-İsveç Yerel Yönetimler Ortaklığı Programı (TUSELOG) kapsamında İzmir'de yapılan Uluslararası toplantıya, İsveç'ten 5 belediye, Türkiye'den ise 19 belediyenin katıldığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya, Çorum Belediyesi’nin dahil olduğu ortaklık modülünde, Türkiye’den Çorum, Manisa, Tarsus, Şişli ve İsveç’ten Huddinge belediyeleri arasında protokol imzalandığını belirtti.
 
Çorum Belediyesi adına protokole imza atan Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya, "Türkiye Belediyeler Birliği'nin yapmış olduğu seminer ve eğitim toplantılarına Çorum Belediyesi olarak katılıyoruz. Katıldığımız bu toplantılarda personelimize çok faydalı bilgiler verilmektedir. Şimdi ise yerel yönetimler anlamında Uluslararası bir bilgi ve düşünce değişimi programında Çorum olarak yer almaktan dolayı mutluyuz. Bizlere bu imkânı sunan Türkiye Belediyeler Birliği yöneticilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Her iki ülkenin belediye temsilcileri belediyecilik adına yapılan iş ve işlemleri yerinde görerek ortak bir çalışma yapmaktadırlar. Bu çalışmaların meyvelerini ilerleyen yıllarda alacağımızı ümit ediyorum." dedi.
 
TUSELOG programı kapsamında “Belediye Hizmetlerinde Kalite ve Verimlilik” programının başlatılması için imzalanan protokol imza töreni ve toplantıya Çorum Belediyesi’nden Nurettin Karakaya ile birlikte Bilgi işlem Müdürlüğü Koordinatörü Nuri Burhan ve Mali Hizmetler Müdürlüğü Strateji Geliştirme Servisi Sorumlusu Ömer Maz da katıldı.

 
 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam