TÜRKAV’dan “İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması"

ÇORUM 11 Mart 2018 11:19
Videoyu Aç TÜRKAV’dan “İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması"
A
a

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (Türkav) Çorum Şube Başkanlığı ile Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğinde hazırlanan “İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması” Finalleri 12 mart Pazartesi günü, Buhara Kültür Merkezinde yapılacaktır...

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptıkları protokol çerçevesinde; Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Çorum Şubesi tarafından, 12 Mart 2018 tarihinde Buhara Kültür Merkezinde, İlkokul, ortaokul ve lisede öğrenim gören öğrencilerimizde; milli bilinci uyandırmak; millet olmanın temel öğeleri olan vatan, bayrak, dil ve marşa karşı sevgi ve saygıyı geliştirmek; toplum karşısında kendilerini ifade etme yeteneği kazandırmak; Türkçeyi güzel ve düzgün kullanma yeteneğini geliştirmek; amacıyla yarışma düzenlenmiştir.

Yarışma Üç kategoride yapılacaktır.

Kategori – İlkokullar (İlkokul Öğrencileri 1. – 4. Sınıflar ) Kategori – Ortaokullar (Ortaokul Öğrencileri 5. – 8.Sınıflar ) Kategori – Liseler (Lise Öğrencileri 9. – 12. Sınıflar )

 

“İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması” için İlimiz merkeze bağlı ilk orta ve liselerde 15 gün süren yarışmalara binlerce öğrencimiz katıldılar. Okullarında yapılan elemeler sonucu birinci olan öğrencilerimiz,12 Mart 2018 Pazartesi Günü finallere katılacaklardır.

 

İlkokullar arası Yarıfinal Yarışması 09:00 da Ortaokullar arası Yarıfinal Yarışması 11:00 da Liseler arası Yarıfinal Yarışması 13:00 da İlk-Orta-Lise Final Yarışması 19:00 da Buhara Kültür Merkezinde Yapılacaktır.

Yarışma sonucunda her kategoride birinci, ikinci ve üçüncülük ödülü almaya hak kazanan öğrenciler seçilecektir.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere, her kategoride: BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ : YARIM ALTIN İKİNCİLİK ÖDÜLÜ : ÇEYREK ALTIN ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ : 1 GR ALTIN VERİLECEKTİR

İlimizde ilk, orta ve lisede okuyan tüm öğrenci, öğretmen, velilerimizi ve hemşerilerimizi 12 Mart 2018’de saat:19:00’da, İstiklal Marşımızın kabul edildiği günün yıldönümünde Buhara Kültür Merkezinde yapılacak olan Yarışma programına bekliyoruz.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam