Türkiye - Gürcistan’ı Farklı Geçti 4-1

Güncel 15 Ekim 2025 08:40
Videoyu Aç Türkiye - Gürcistan’ı Farklı Geçti 4-1
A
a

2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nun dördüncü maçında A Milli Futbol Takımı, Kocaeli Stadı’nda Gürcistan’ı 4-1’lik skorla mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.



Ay-yıldızlıların gollerini 16. dakikada Kenan Yıldız, 22. ve 52. dakikalarda Merih Demiral, 35. dakikada ise Yunus Akgün kaydetti. Gürcistan’ın tek sayısı 64. dakikada Kochorashvili’den geldi.

Kocaeli’nde futbol şölenine dönüşen mücadelede tribünler kırmızı-beyaz renklere bürünürken, milliler bu sonuçla puanını 9’a yükseltti ve play-off umutlarını güçlendirdi.

Karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu’ndan Radu Petrescu yönetti. Petrescu’nun yardımcılıklarını Radu Ghinguleac ve Ovidiu Artene üstlendi.

Teknik direktör Vincenzo Montella yönetimindeki milliler, E Grubu’ndaki bir sonraki maçında 15 Kasım’da Bulgaristan’ı ağırlayacak.

Türkiye 4-1 Gürcistan
 16' Kenan Yıldız
22', 52' Merih Demiral
 35' Yunus Akgün
 64' Kochorashvili (Gürcistan)



Kaynak : www.hitittv.net/BHA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

Çorum'un En Güvenilir Siyasetcisi Kim?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam