Türkiye 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı kabul edildi

Asayiş haber 10 Mart 2016 08:56
Videoyu Aç Türkiye 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı kabul edildi
A
a

TBMM Genel Kurulu'nda yapılan oylamalara Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Bakanlar Kurulu üyelerinin yanı sıra CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. İlk olarak 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Tasarısının oylaması yapıldı. Yapılan oylamaya 430 milletvekili katılırken, 301 kabul, 129 ret oyu kullanıldı.

2014 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanun Tasarısı için 430 milletvekili oy kullanırken, 301 kabul, 129 ret oyu kullanıldı. 

Böylece 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Tasarısı ile 2014 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanun Tasarısı kabul edilmiş oldu.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPTI

2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı'nın kabul edilmesinin ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu, TBMM kürsüsünden teşekkür konuşması yaptı.

Başbakan Davutoğlu, "Biz bu topraklara sevgi tohumları ekmeye geldik. Reform, tarihin hızlı aktığı dönemler ülkelerin olmazsa olmaz teminatıdır. Vaatlerimizin yerine getirilmesi önemli. Her birinize teşekkür ediyorum. İnşallah Mart sonuna kadar da tamamlayacağız. Reformlarımızı geciktirecek çalışmalara girmeyelim. Muhalefete de buradan çağrım budur. Örneğin vize muafiyeti çok önemli bir husus." dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam