Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

ÇORUM 11 Ocak 2016 18:55
Videoyu Aç Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.
A
a

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret ettinde.Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, dünya şampiyonu ve milli güreşçi Taha Akgül’ü Çorum’da görmenin kendilerini gururlandırdığını söyledi.

 Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ve yönetim kurulu üyelerinin Başkan Külcü’yü ziyaretinde yer alan şampiyon güreşçi Taha Akgül’ün Türkiye’nin gururu olduğunu vurgulayan Külcü, “Taha’ya bundan sonraki şampiyonalarda da başarılar diliyorum. İnşallah, 2016 Olimpiyatlarında da ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek ve şampiyon olarak bayrağımızı dalgalandıracaktır.” dedi.

Mili güreşçi Taha Akgül de Çorum’da olmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Çorum Belediyesi Güreş takımı kurarak güreşçilerine sahip çıktı. Başta kendi ilim 
Sivas olmak üzere çoğu ilde böyle bir çalışma yok. Belediyespor güreş takımında çok başarılı dereceler yapan güreşçiler var. Fatih Erdin ve Selim Kozan bunların en güzel örnekleri. Onların da ülkemizin dünyada ismini duyuracağına inanıyorum. Sizlere de ata sporumuz güreşe vermiş oldunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

3

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam