Türkiye Kupası'nda erken final !

Spor 3 Şubat 2015 15:13
Videoyu Aç Türkiye Kupası'nda erken final !
A
a

Kupada Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın bir sonraki turda eşleşme olasılığı hayli yüksek görünüyor.

ZiraatTürkiye Kupası'nda grup maçları bu hafta son bulacak. İlk iki sırayı alan ekipler son 16 turuna yükselme hakkı kazanırken, puan eşitliği durumunda ikili averaja bakılacak.

A ile B, C ile D, E ile F ve G ile de H gruplarında ilk ikiler, son 16 turunda çapraz eşleşmeyle birbirlerine rakip olacak. Grup maçlarını lider tamamlayan takımların ev sahibi hakkını kazanacağı ve tek maç eleme usulüne göre oynanacak son 16 turu maçlarının ardından tur atlayan ekipler ise çeyrek finale yükselecek.

E Grubu’nda mücadele eden Fenerbahçe ile F Grubu’ndaki Beşiktaş’ın birbirleriyle eşleşme olasılığı bir hayli yüksek görünüyor. F Grubu’nda liderlik şansı bulunmayan Beşiktaş, ikinci sırayı aldığı takdirde E Grubu’nun birinci ile karşılaşacak. Şu an E Grubu’nda lider durumda bulunan Fenerbahçe bugün kazanır, Kayseri spor  ise Altınordu deplasmanında puan kaybederse ezeli rakipler erken finalde kozlarını paylaşacak.

Maç Şükrü Saracoğlu'da

Statü gereği Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak derbiye Beşiktaş seyircisinin alınıp alınmayacağı da başka bir merak konusu olacak. Süper Lig maçlarında İl Güvenlik Kurulu’nun kararı ile konuk takım taraftarı karşılıklı olarak derbilere gidemiyor. Ancak kupa tek maç üzerinden oynanacağı için bu duruma itiraz edilebileceği öğrenildi. Konuyla ilgili son kararı yine İl Güvenlik Kurulu verecek.

 

Kaynak : Milliyet

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam