Türkiye Kupası'nın sahibi Galatasaray oldu

Spor 16 Mayıs 2019 12:20
Videoyu Aç Türkiye Kupası'nın sahibi Galatasaray oldu
A
a

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Akhisarspor ile Galatasaray karşılaşması gerçekleşti. Galatasaray iki penaltıya sahip olduğu maçta 10 kişi olarak kalan rakibi 3-1 malup ederek maçı kazandı, Türkiye Kupası'nın sahibi oldu...


Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Galatasaray oldu
 

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesinde savaşan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Akhisarspor'u 3-1 mağlup etti ve kupanın sahibi oldu.

Ligde küme düşmesi kesin olan Akhisarspor karşısında sezonun ilk kupasını kazanabilmek için sahaya çıkan Galatasaray 1-0 geriye düştüğü final maçında Sinan Gümüş, Feghouli ve Diagne'nin golleriyle kazanmayı garantiledi.

İkinci yarıda Akhisarspor Elvis Manu'nun gölüyle 1-0 öne geçti.

77'de  Diagne''nin ceza sahasında yerde kaldığı pozisyonda Suat Arslanboğa Var'dan gelen uyarıyla pozisyonu inceledi ve bir kez daha penaltı verdi. Miguel Lopez karar sonrası kırmızı kart aldı oyun dışına gönderildi. Akhisarspor 10 kişiye düştü.

80.dakikada Sinan Gümüş'ün kullandığı penaltıyla Galatasaray 1-1 berabere getirdi. 8 dakika sonra da Feghouli müthiş bir gol attı ve Galatasaray'ı öne geçirdi. 90+4'te de Diagne ile kapanış yapan, 3-1 öne geçen Cimbom kupanın sahibi oldu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam