Tv Dizileri ücretli mi Olacak?

Güncel 10 Ocak 2019 07:27
Videoyu Aç Tv Dizileri ücretli mi Olacak?
A
a

Tv Dizileri ile İlgili Son Durum Ne?.Son dönemlerde gündemde olan bir konu var ve pek çok kişinin aklını karıştırmış durumda. Yeni gündemimiz, tv dizileri paralı mı olacak yoksa limit mi olacak? Gelin konuşalım...

Özellikle son dönemde geleneksel medyanın bir şekilde dijital medya ile savaştığını görüyoruz ve bu konuda neler yapıldığına şahit oluyoruz. Son dönemlerde gündemde olan bir konu var ve pek çok kişinin aklını karıştırmış durumda. Yeni gündemimiz, tv dizileri paralı mı olacak yoksa limit mi olacak? Gelin konuşalım.

Medyanın Patronları Ortak Karar Aldı

Dizi sürelerinin artması ve sürekli yeni dizilerin ekranlarda yer alması, aynı zamanda dijital medyanın da yükselmesi televizyon pastasını ciddi anlamda zora soktu diyebiliriz. Bundan sonra yapılacak olan işlem şu, her kanalda tek bir dizi yayınlanacak ve hepsinin tek bir dizi hakkı olacak.

2019’da çoğu dizi yayından kalkıyor

Yeni güncellemelere göre kanallardaki çoğu dizi  artık yayından kalkıyor. En azından dizi süreleri kısalıyor diyebiliriz bu durum için. Bu durum da pek çok kişiyi yakından ilgilendiren bir durum aslında.

Her kanal ücretli platformunu kullanıyor

Her kanal kendi ücretli platformunu kurmaya başlayacak. Bu sayede bir diziyi izleyen ve seven, o diziyi ve diğer dizileri izlemek için ücret ödemesi gerekecek. Bu sayede tv dünyasındaki gelişmeler daha derli toplu olmuş olacak ve dizi kaliteleri de yükselmiş olacak (diye düşünüyoruz).

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam