UEFA'nın ve Avrupa'nın İki Yüzlülüğü

ÇORUM 5 Temmuz 2024 20:19
Videoyu Aç UEFA'nın ve Avrupa'nın  İki Yüzlülüğü
A
a

Yarışın dışına itmek için Türkiye’nin psikolojisiyle oynuyorlar.UEFA, Jude Bellingham'ın savunmasını 5 gün boyunca inceledi ve kararını verdi. TFF ve Merih Demiral'ın savunmasını 3 saat inceledi ve cezayı verdi.UEFA, 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda galibiyet alınan Avusturya maçında A Milli Takım oyuncusu Demiral'a eliyle bozkurt işareti yapması nedeniyle 2 maç ceza...



TÜRK OLMAK DÜNYAYA MEYDAN OKUMAKTIR
UEFA'NIN VE AVRUPA'NIN İKİ YÜZLÜLÜĞÜ


- Yarışın dışına itmek için Türkiye’nin psikolojisiyle oynuyorlar.
  •  UEFA, Jude Bellingham'ın savunmasını 5 gün boyunca inceledi ve kararını verdi. TFF ve Merih Demiral'ın savunmasını 3 saat inceledi ve cezayı verdi!..
- Futbolun sadece futbol olmadığı, UEFA’nın verdiği skandal kararla net biçimde ortaya çıktı. UEFA milli futbolcumuz Merih Demiral'a ceza vererek "ırkçılık" yapmıştır.
ANCAK; UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği 2 maçlık cezanın ardından TFF'nin itiraz edeceği konuşulurken önemli bir gerçek ortaya çıktı.
Öğrenilen bilgiye göre; hukuken 2 ve daha az maç için verilen cezalara itiraz için Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) gidilemiyor.
TÜRK OLMAK ZORDUR VESSELAM!..
 - Skandal Merih kararı sonrası UEFA'dan Bellingham'a komik ceza!.Merih Demiral'a bozkurt hareketi nedeniyle 2 maç ceza veren UEFA, Slovakya yedek kulübesine yaptığı hareketi nedeniyle Jude Bellingham'a komedi niteliğinde bir ceza verdi...
✔ Göreceksiniz Hollanda maçında yine stadın çoğunluğu Türkler olacak bu kez 40 bin kişi “ Madem öyle işte böyle” diyerek Bozkurt işareti yapacak...
✔ Merih kardesime destek olalim 🙂
Kuduran daha da kudursun …
- İNGİLİZ OYUNCUYA
ERTELEMELİ 1 MAÇ VE PARA CEZASI

Son 16 turunda Slovakya yedek kulübesine skandal bir hareket yapan İngiltere Milli Takımı futbolcusu Jude Bellingham, UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.
Skandal bir karara imza atan UEFA, Merih Demiral'a bozkurt yaptığı gerekçesiyle 2 maç ile cezalandırırken, rakibine ahlak kuralları dışında hareket yapan Bellingham'a yalnızca 1 yıl ertelemeli 1 maç ceza ve 30 bin euro para cezası verdi...




CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ZİRVEYE
KATILMAK SON ANDA VAZGEÇTİ!..
BAŞKAN HOLLANDA MAÇINA GİDİYOR

Recep Tayyip Erdoğan Tükiye - Hollanda Maçına gidiyor
Türkiye - Hollanda maçını kazanırsa Erdoğan'ın Bozkurt işaretini göre biliriz vesselam!..
T.C. Cumhurbaşkanlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Temmuz'da Türk Devletleri Teşkilatı'nın Şuşa'daki gayrıresmi zirvesine katılmaktan son anda vazgeçip Türkiye-Hollanda maçını Berlin'de izleme kararı aldığı öğrenildi...
- MAÇI STADYUMDA İZLEYECEK
Almanların şikayeti sonrasında başlatıldığı öğrenilen soruşturma nedeniyle karşılaşmayı Almanya'da stadyumdan izleyecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerine ise zirvede Türkiye'yi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz temsil edecek.
TFF ÖRNEKLERİ TOPLADI
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), hemen kapsamlı bir savunma dosyası hazırladı. Karşılaşmanın ardından Merih'in bu konuda soruşturma geçirebileceğini öğrenen yetkililer, daha önceki örnekleri bir araya getirerek, bunları savunmaya ekledi. Gece yarısı operasyonunda, Sırpların "Çetnik selamı", Arnavutların "çift başlı kartalı" gibi örnekler masaya kondu.
ANCAK; UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği 2 maçlık cezanın ardından TFF'nin itiraz edeceği konuşulurken önemli bir gerçek ortaya çıktı.
Öğrenilen bilgiye göre; hukuken 2 ve daha az maç için verilen cezalara itiraz için Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) gidilemiyor.

T.C. Cumhurbaşkanlığı
Recep Tayyip Erdoğan
#TürkiyeHollandaçaınagidiyor
UEFA EURO 2024
Devlet Bahçeli
T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı
#Çorum
#hitittvnet




#MerihDemiral
#UEFAdanBellinghamakomikMerihcezası!.
#Çorum
#hitittvnet
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam