Ülkemizin ileri demokrasi ve aydınlık geleceğine yönelik inancımız ve millet iradesine güvenimiz tamdır.

ÇORUM 27 Şubat 2016 17:56
Videoyu Aç Ülkemizin ileri demokrasi ve aydınlık geleceğine yönelik inancımız ve millet iradesine güvenimiz tamdır.
A
a

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, Demokrasi tarihimizde postmodern darbe tabiriyle bir utanç abidesi olarak yer almış olan 28 Şubat 1997 doğrudan millete yapılmış, milletin iradesini yok sayan darbedir.

YAŞAR ANAÇ "28 ŞUBAT MİLLETİN İRADESİNİ YOK SAYAN DARBEDİR"

Yaşar Anaç yapmış olduğu açıklamada; Demokrasinin olmazsa olmazı olan seçimle iktidar olan Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümeti, Başbakanı ve onların şahsında kendisine oy veren millet iradesi hedef alınmıştır.


yaşar anaç (2)


Çeşitli oyun ve hilelerle, malum basın grupların, postal sevici cübbeli güruhun, esas işi vatan savunması olması gerekirken ülkeye balans ayarı vermeye çalışan balansı bozuk dönemin bir kısım darbeci apoletlilerinin figüranlığında ülkemiz karanlık delhizlere sürüklenmistir.28 Şubat’ın alt yapısını hazırlarken birçok taşeron görev almış ağa babaları, devlet içinde ve dışındaki koca koca kurum ve kuruluşlar da maalesef hem çanak tutmuş hemze 3’lu 5’li çeteler kurarak ülke geleceğine dinamit koymuşlardır. Bin yıl ömür biçtikleri darbeleri ve izleri Allah’ın yardımıyla 2002 yılından itibaren AK Parti hükümetleriyle birbir ortadan kalkmaya başlamıştır.

28 Şubat ile ülkemizin soyulmasına göz yumulmuş, ülkenin esas sahipleri ezilmiş, inanan ve inandığı gibi yaşamaya çalışan birçok insanımız zenci muamelesi görerek eğitim ve çalışma hayatları sonlandırılmış insanımıza zulmedilmiştir. Bugün hala demokrasimizde ve milletin ruhunda derin izleri bulunan darbeleri ve darbeci zihniyeti unutmayacağız. Ülkemizin ileri demokrasi ve aydınlık geleceğine yönelik inancımız ve millet iradesine güvenimiz tamdır. Ne 12 Eylül ne 28 Şubat gibi darbelerin olmadığı ülkemizin ve milletimizin yeniden büyük Türkiye hayallerimizin gerçekleştiği aydınlık günler temenni ederken bir kez daha demokrasi düşmanı darbeleri ve darbeci zihniyeti kınıyorum.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam