İmal, yaptığı yazılı açıklamada; “Vatanımız tarihin hiçbir döneminde olmadığı kadar kuşatma altında. Etrafımız ateş çemberi, sınırlarımız delik deşik, “can veririz yurt vermeyiz” diyerek şahadete yürüyenlerimizin sayısı ise her gün artmakta. Ülkemizin bir bölümünde imanlı, inanmış asker ve polislerimiz, haçlı bozuntusu hain bölücü terör örgütü PKK ile cansiperane vatan savunması içerisinde her gün onlarca şehit vermektedir. Evlatlar babasız, analar evlatsız, eşler gözü yaşlı kocasız kalmaktadır. Vatanın kara bağrında her gün yiğitler solmaktadır.
Tabuta dönerek “Bak bu benim babam” diyen küçük yavruların sesleri içimizi kavurmaktadır. Bugün o topraklarda canını dişine takarak “ana yok, baba yok, evlat yok… Vatan var, bayrak var, şehit var…” diyerek mücadele veren isimsiz vatan kahramanlarının Allah yar ve yardımcısı olsun. Dualarımız onlarladır. Bir gül bahçesine girercesine kara toprağa düşen kahramanlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Makamları mübarek, mekânları cennet olsun.
RABBİM SİZLERİ HAYIRLA ISLAH EYLESİN
İşte memleketimiz böyle bir ahval içerisindeyken, şehit tabutları her gün üçer beşer onar dizilirken, Çorum ilimizde de akla hayale gelmeyecek, zelil durumlarda olmuyor değil.! Geçtiğimiz gün Osmancık Belediyesince ve dün akşamda Çorum Belediyesi’nce “Sıra Gecesi” programı düzenlendi. Sazlar, sözler, eğlenceler, meşkler ve tüm çiğköfteler sizin olsun. Öksürünceye, tıksırıncaya kadar yiyin, gözümüz yok hamdolsun.! Allah’tan korkunda bari biraz da şehit hassasiyetiniz olsun! Hiç mi aklınıza gelmedi şehitler, şühedalar, anaların ağıtları, eşlerin çığlıkları.
Biz ne yapıyoruz diye hiç mi geçmedi aklınızdan? Vicdanlar bu kadar mı körleşti? El insaf edin, kendinize gelin yeter artık diyoruz! Gerçi dün yaptıklarınızı hatırlayınca, geriye dönüp baktığımızda Habur’u, Oslo’yu, Dolmabahçe’yi, Şivan Perver’leri, Barzanileri aklımıza getirdiğimizde “Sıra Gecesi” düzenlemiş olmanızı da çok da yadırgayamıyoruz. Bu sizin cemaziyülevvelinize çok da uygun düşüyor. Size yakışıyor! Lakin milletçe kahrolduğumuz, eza ve cefa çektiğimiz bu günlerde sizin bu aymazlığınızı ve pişkinliğinizi de kaldıramıyoruz, hazmedemiyoruz, hazmedemiyoruz, hazmedemiyoruz. Rabbim sizleri hayırla ıslah eylesin, doğru istikamete yöneltsin. Sizler için diyebileceğimiz en hayırlı ve ağır tavır bu olsa gerek.”
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Çorum'u Tanımayanlar, Arca Çorum FK'yı da Anlayamaz!
Elvan Simsek
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Öğretmenler İçin Yeni Dönem! MEB Ön…
Şiddet Görüntüleri Sonrası Berhan Ş…
Galatasaray Başakşehir’i 3-2 Devird…
ARCA Çorum FK’ya Protokolden Moral …
Çağlar Söyüncü ARCA Çorum FK’da!
Çorum’da 70 Yıl Sonra Tarih Yeniden…
MB: Rezervleri 188,2 Milyar Dolara …
Motorine 8,24 TL Dev Zam! Litre Fiy…
Akif Manaf’a Sanat ve Barış Ödülü
Çorum’da Çöp Kamyonundan Düşen 2 Be…
Çorum’da Sporun Gündemi Başladı! Ço…
Çorum’da Bıçaklı Kavga: 1 Kişi Yara…
Çorumlu Furkan Doğru Milli Takımda!…
TİMBİR’e "Temiz İnternete Hizmet Öd…
Prof. Dr. Arif Ersoy Vefatının 6. Y…
Çorumlu Genç Muhtar Teknede Dünyaev…
Çorumlu Paşa Ahmet Çörekçi Hayatını…
Çorum FK’dan Dünya Çapında Hamle: M…
Çorum Dolmabahçe'de 6-2'lik Ağır Ya…
Çorum Belediyesi'nden Üniversite Öğ…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET