USLU - HIZLI TREN'DE ÇED RAPORU TAMAM

Politika 28 Temmuz 2013 15:26
A
a

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Çorum milletvekili Salim Uslu,Hızlı tren ve demiryolu için ‘Ankara-Kırıkkale-Çorum-Samsun Demiryolu Projesi’nin Etüt çalışmasının bittiğini.Güzergahın hazır olduğunu söyledi.

Salim Uslu  ;“Hızlı tren Çorum ve bölgenin gelişmesi için oldukça önemli, ancak geriye tek birşey kaldı.İhale yapımı ve yapımı içinde finansman ihtiyaçımız var bunuda bulduğumuzda ilk kazmayı vuracağız dedi

www.hitittv.com ise Bütün Türkiye'deki  Çorum'lu hemşehriletimizi Ticaretinden,siyasetine,Memurundan,İşçisine emeklisine herkesin üzerine düşmesi gerekmektedir.

İlimizde Organize Sanayi Bölgesi her geçen gün gelişmektedir ve her yıl ilimizden toplam 14 milyon ton nakliyat ve sevkiyatlar gerçekleşmektedir. Bunun için demir yolu projesinin önemi büyüktür. Hızlı trenle birlikte uluslararası sevkiyatlarda daha da rahatlama yaşanacak. Çorum’un gelişerek büyümesine katkı sağlayacaktır
Kaynak : wwwhitittv.com
1000
icon
Ahmet Öz 29 Temmuz 2013 11:51

Madem her şey hazır,niçin finansman açığı bahane ediliyor?Yozgat'ın 1-2 yıl içinde hızlı trene kavuşacağını söyleyen Sayın Başbakan,finansman açığından söz etmiyor.Çorum'a gelince bahane hazır.Seçim arifesinde oy alana kadar her şey hazır sözüyle Çorumluyu avutmak işlerine geliyor.1996 dan beri tamamlanmayan Çorum Havaalanı'nı bile faaliyete geçiremediler.Kastamonu Havaalanı açılışında Çorum'un tüm medyası sus pus oldu.Muhalif vekilimizden bile bir söz duymadık.Çorum niçin ciddiye alınmıyor ki?

0 0 Cevap Yaz
Carte R4i pour 3DS

this is great blog, I will certainly be back. Carte R4i pour 3DS http://www.r4pour3ds.com/7-carte-r4i-pour-3ds

0 0
sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam