Uslu ve Ceylan'dan Kitap ve Oyuncak Kampanyasına Destek

Politika 31 Temmuz 2013 20:35
A
a

Çorum'un Sungurlu ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin çeşitli ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla ilçenin farklı bölgelerine eğitim ve yardım kumbaraları yerleştirildi.

Sungurlu Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında oluşturulan kumbaralar iki bölümden oluşuyor. Kumbaraların bir bölümünde kitap ve kırtasiye malzemeleri, diğerinde ise ayakkabı-giyim bölümleri bulunuyor.

AK Parti Çorum il Başkanlığı tarafından düzenlenen danışma meclisi toplantısına katılan Ak Parti Çorum milletvekili Salim Uslu ve Ak Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, yardım kumbaralarını inceledi.

Kumbaralar hakkında Uslu ve Ceylan'a bilgi veren Sungurlu Belediye BaşkanıSelahattin Uzunkaya, Sungurlu belediyesi olarak gençlere önem verdiklerini söyledi. Eğitimli bir gelecek ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması adına eğitim ve yardım kumbarası oluşturduklarını dile getiren Uzunkaya, "Kumbaralar iki bölümden oluşuyor. Bir bölümü vatandaşlarımızın okuduğu kitapları, kitap bölümünden kumbaraya atacak. Bunları ihtiyaç duyulan okulların kütüphanesine vereceğiz. Yine kumbaramızın diğer bölümü de oyuncak kumbarasından oluşmaktadır. Yine lüzumundan fazla oyuncakları çocuklarımız ve vatandaşlarımız oyuncak bölümünden kumbaraya bırakabilecekler. Biz de Ünye Belediyesi  olarak yine bu oyuncakları ihtiyaç duyulan çocuklara vereceğiz"dedi.

Uzunkaya7nın konuşmasının ardından Uslu ve Ceylan, kumbaraya yanlarında getirdikleri kitap ve kırtasiye malzemesini atarak kampanyaya destek verdiler.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam