Utanç veren tabloları yaşıyoruz

Politika 15 Mart 2013 08:07
A
a

Amasya'da partisi tarafından düzenlenen konferanstan dönen MHP Grup Başkanı Oktay Vural, ziyaret ettiği MHP İl Başkanlığı'nda gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Hükümeti eleştiren Vural, barış sürecinin hükümetin planı olmadığını, hükümetin PKK ve KCK'nın tüm isteklerini yerine getirdiği bir planı uyguladığını söyledi.

 

'Hidayeti verip dalaleti satın alıyorlar'

 

AK Parti Hükümeti'nin hidayeti verip, delaleti satın almaya çalıştığını aktaran Vural, hükümetin halkı PKK'nın silahı ve mayınları ile tehdit ederek, ülkeyi bölünmenin eşiğine doğru sürüklediğini sözlerine ekledi.

 

MHP İl Başkanı Ercan Daşdan, Merkez İlçe Başkanı Zeki Aşgın ve partililer tarafından karşılanan Vural, basın açıklamasında, yaşanan barış sürecinin, analar ağlamasın bahanesi ve aldatmacası altında yürütüldüğünü, PKK'nın jest yaptığının söylenmesinin utanç verici bir durum olduğunu anlattı.

 

Bu millet neden şehit verdi?

 

"Bu millet neden evlatlarını bu ülke için, bu vatan için şehit verdi?" diye soran Oktay Vural, bitme noktasında aldıkları terörü, türlü yanlışlarla cesaretlendirerek, devlete kafa tutar hale getirdiklerini söyledi.

 

'Gardiyanla ancak muhatap olanlar, bugün devletimize kafa tutuyor'

 

Vural, "Gardiyanlarla ancak muhatap olabilen teröristler, caniler bugün devlete kafa tutar hale getirildi. Bunlar bu cesareti kimden alıyorlar?" dedi.

 

'Utanç veren tabloları yaşıyoruz'

 

MHP Grup Başkanı Oktay Vural, utanç veren tabloların yaşandığını, PKK'nın aklanıp pozitif gösterildiğini, bebek katilinin de siyasi lider konumuna getirildiğini söylediği basın toplantısında, kamu görevlilerinin teslim töreninde, büyük bir utanç tablosunun ortaya serildiğini dile getirdi.

 

'Teslim töreni boy boy fotoğraflandı'

 

Vural, Recep Tayip Erdoğan'ın kamu görevlilerinin teslimi ile ilgili adeta şov yaptırdığını iddia ederek, "Basını toplayıp, şehit evladı başında ağlayan anaların fotoğraflarını yayınlamamalarını söyleyen Sayın Başbakan, neden bu olayı kare kare fotoğraflatıp, PKK'nın propagandasını yapıyor. Orada, eli kanlı katile elini uzatmayan onurlu davranışa bu hükümet sahip çıkmıyor. Beşir Atalay çıkıp, PKK'nın jest yaptığını söylüyor. Sözün hiç mi namusu şerefi yok, bunlar başta PKK'yı siyasallaştırmak istiyorlar diye kendileri söylemiyor muydu? PKK'lılarla kucaklaşanları ellerinin tersiyle ittiklerini söyleyenler, aynı kişileri bugün İmralı'ya, Kandil'e gönderiyor. Milleti uyutuyorlar, PKK ile elele verip bu milleti ameliyat masasında parça parça bölüyorlar. Milleti uyutuyorlar. Bu bir parti meselesi değil memleket meselesidir. Hangi partiye oy vermiş olurlarsa olsunlar, milletimizi vatanımızı oylarıyla korumaya ve müdafaa etmeye çağırıyoruz." diye sözlerini tamamladı.

 

Vural, basın toplantısının ardından partilileriyle birlikte esnaf turu yaptı


Kaynak : Hakimiyet
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam