Vali Çiftçi Yangın Yerinde!

ÇORUM 17 Kasım 2018 11:13
Videoyu Aç Vali Çiftçi Yangın Yerinde!
A
a

Vali Mustafa Çiftçi, gece çıkan yangın neticesinde 4 ev ve bir ahırın kül olduğu İskilip İlçesi’ne bağlı Kuzuluk Köyü’ne giderek, incelemelerde bulundu. Gece saat 02.00 sıralarında meydana gelen yangın da bir kişi yaralanmıştı. 4 evin tamamen yandığı yangın, İskilip Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü...


Vali Mustafa Çiftçi de sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Kuzuluk Köyü’ne gitti. İskilip Kaymakamı Beyazit Bestami Alkan ve Belediye Başkanı Recep Çatma ile birlikte köyde incelemeler yaparak bilgiler alan Vali Çiftçi, ilgili kurum ve kuruluşlara da gerekin yapılması talimatını verdi. Vali Çiftçi, köy halkına da geçmiş olsun dileklerini iletti.


 

KORKUTAN YANGIN!

İskilip İlçesi’ne bağlı Kuzuluk köyünde gece saat 2 sıralarında bilinmeyen sebeplerden dolayı yangın çıktı.
Alınan bilgiye göre, bir evde çıkan yangını fark eden köyleri ilk müdahaleyi yaptılar. Ancak, kontrol altına alınamayan yangın 3 eve ve bir ahıra daha sıçradı. Durumun ihbar edilmesi üzerine Kuzuluk Köyü’ne gelen İskilip Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.
Köyde büyük korku ve paniğin yaşanmasına neden olan yangında bir kişi de yaralandı. 4 ev ile bir ahırın kullanılmaz hale geldiği yangında yaralanan şahıs, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam