Vali Kılıç 15 Temmuz 29 Ekim’in öz kardeşidir

ÇORUM 30 Ekim 2016 00:40
Videoyu Aç Vali Kılıç 15 Temmuz 29 Ekim’in öz kardeşidir
A
a

Video haber İzle: Valilik tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Anitta Otel’de Cumhuriyet Resepsiyonu düzenlendi. Vali Kılıç’ın konuklarını kapıda tek tek karşıladığı resepsiyon Ulu Cami İmam Hatibi Mustafa Gökmen’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.


Vali Necmeddin Kılıç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen resepsiyona CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, TBMM İdare Amiri ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Garnizon Komutanı Albay Fatih Üstündağ, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum eski milletvekili Muharrem Şemsek, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, daire müdürleri, subay ve astsubaylar, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, gaziler, şehit yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

 Vali Kılıç’ın konuklarını kapıda tek tek karşıladığı resepsiyon Ulu Cami İmam Hatibi Mustafa Gökmen’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Resepsiyonda 15 Temmuz'da yaşanan olayların anlatıldığı sinevizyon gösterisi de yer aldı.

Sinevizyon gösterisinin ardından Vali Kılıç, günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı.

Türk milletini yarınlara taşıyacak en önemli değerin cumhuriyet olduğunu belirten Vali Kılıç, “Sahip olduğumuz kıymetler, elimizde tutuğumuz kıymetler, bizi çocuklarımızı ve torunlarımızı yarınlara taşıyacak değerler içerisinde en önemlisi demokrasimizdir, cumhuriyetimizdir. 15 Temmuz 29 Ekim’in öz kardeşidir. Şartlar ne olursa olsun cumhuriyeti sonsuza kadar elimizden bırakmayacağız” dedi.

Resepsiyon sonunda protokol üyeleri tarafından pasta kesildi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam