VALİ KILIÇ MİMAR SİNAN MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

ÇORUM 10 Mayıs 2017 20:02
Videoyu Aç VALİ KILIÇ MİMAR SİNAN MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
A
a

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç’ın mahallerle sakinlerine yönelik yapılan "Halk Günü toplantıları" Mimar Sinan Mahallesi ile devam etti. Vali Kılıç,Belediye başkan yardımcısı Zeki Gül,İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu,Mimar Sinan mahalle muhtarı Fevzi Şeker vatandaşların sorunları dinlendi.


Bu gün Mimar Sinan Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve Emniyet Müdürü Murat Kolcu ile birlikte daire müdürleri, mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı. Toplantıda Emniyet Müdürü Murat Kolcu, asayiş uygulamaları konusunda vatandaşları bilgilendirdi.


Çorum İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, vatandaşlardan karşılaştıkları her konuda ihbarda bulunmalarını ve karşılaştıkları olumsuzlukları da bildirmelerini istedi.

Murat Kolcu,vatandaşlardan gelen çeşitli konulardaki şikayetleri de dinledi.Vali Necmeddin Kılıç daha sonra salona gelirken, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker’den mahalle hakkında bilgiler aldı.Toplantıda daha sonra da vatandaşlardan gelen talep ve şikayetlerle ilgili Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül yapılacak ve yapılanları anlattı.Vali Necmeddin Kılıç da Çorum’da sağlık, güvenlik ve eğitim konusunda yapılan ve yapılacak çalışmalardan bahsetti.





 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam