VALİ KILIÇ YAVRUTURNA SAKİNLARİNİ DİNLEDİ

ÇORUM 23 Şubat 2017 10:47
Videoyu Aç VALİ KILIÇ YAVRUTURNA SAKİNLARİNİ DİNLEDİ
A
a

Vali Necmeddin Kılıç’ın başlattığı halkla buluştuğu ve sorunları dinlediği “Halk Günü” toplantısı Eti Anadolu Lisesinde gerçekleşti



Eti Anadolu Lisesi toplantı salonu’nda yapılan toplantıya Vali Necmeddin Kılıç, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yabacı, daire müdürleri, Yavruturna Mahallesi Muhtarı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Vali Necmeddin Kılıç, meslek hayatı boyunca yaptığı halk günü toplantılarından katılımın en çok olduğu toplantıyı yaptığını ifade ederek, mahalle sakinlerinin ilgisinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi.



Vali Kılıç, bu toplantıların Emniyet, Belediye ve tüm kurumları ile birlikte vatandaşın huzurunu sağlamak istek ve dileklerini dinlemek üzere düzenlendiğini, talep ve isteklerin direk halkın dinlenerek alınması için burada olduklarını, halkın müşkülünü çözmüş olmanın mutluluğunu görmenin kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti. Kılıç “Sevinecek bir şey varsa sevinmeye üzülecek bir şey varsa üzülmeye geldik.” mahalle sakinlerinin sıkıntı, istek ve şikayetlerini dinleyerek, çözüm konusunda ilgili daire amirlerine talimat verdi.


 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam