Vali ve Emniyet müdürü açıkladı: Savcı ağır yaralı

Yaşam 31 Mart 2015 22:21
Videoyu Aç Vali ve Emniyet müdürü açıkladı: Savcı ağır yaralı
A
a

Başsavcılık, İstanbul Adalet Sarayı'ndaki rehine olayı ile ilgili açıklama yaptı. Altınok, '2 terörist ölü ele geçirildi, savcımız yaralı'

"Bugün iki teröristin adliyemize girerek savcımız mehmet selim beyin odasına girmişler ve rehin almışlardır. 6 saat boyunca gerek emniyet teşkilatı, gerek başsavcılığımız, vekillerimiz iletişim kanallarını açık bırakmak suretiyle yapılması lazım gelen bütün görüşmeleri yapmış, bu arada İstanbul Barosu Başkanımız Ümit Kocasakal da bu iletişim kanallarının kurulmasında emniyet teşkilatına yardımcı olmuştur.

SİLAH SESLERİ GELİNCE OPERASYON BAŞLADI

6 saat boyunca sabırla ve metanetle ve bütün güvenlik önlemlerini almak şartıyla, yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda maalesef teröristler telefonla iletişim kurulduğu bir anda rehin almış oldukları başsavcımızın odasından silah seslerinin gelmesi üzerine, emniyet birimlerimiz güvenlik kuvvetlerimiz odaya operasyon yapmışlardır.

2 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Yapılan operasyon sonucu iki teröristin ölü olarak ele geçirildiğini söyledi.

SAVCI KİRAZ AĞIR YARALI

Mehmet Selim Kiraz'ın yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını belirtip savcıya acil şifalar diledi.

"... O EL KIRILACAKTIR"

Selami Altınok, sözlerinin sonunda, ''Devletin savcısına, görevlilerine nerede bir el kalkarsa güvenlik görevlilerimiz o eli kıracaktır'' ifadelerini kullandı.

 

Bu haber 653 kez okundu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam