Vali Başköy Taekwando Türkiye Üçüncüsü Olan Niyazi Cürün'ü Ödüllendirdi

Spor 20 Haziran 2013 14:39
A
a

Vali Sabri Başköy, ortaokullu Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü olan İl Özel İdaresi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Niyazi Cürün’ü ödüllendirdi.

İl Özel İdaresi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu olan Niyazi Cürün, geçtiğimiz Mayıs ayında Konya’da yapılan Yıldızlar Türkiye  Taekwando Şampiyonası’nda, 60 ilden 850 sporcu arasında 65 kg.’da Türkiye üçüncüsü olarak, Çorum’u başarıyla temsil etti. 

Vali Sabri Başköy, İl Özel İdaresi Gençlik ve Spor Kulübü Genel Sekreteri Veli Singer, Antrenör İlhan Aşkın ve İl Özel İdaresi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Niyazi Cürün’ü makamında kabul etti. 

Antrenör Aşkın, verdiği destekten dolayı başta Vali Başköy olmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne, İl Özel İdaresi’ne ve TOKİ Şehit Şükrü Özyol Ortaokulu idarecilerine teşekkür ederek, Vali Başköy’e Milli Takım tişörtü hediye etti.

İlimize bronz madalya kazandıran TOKİ Şehit Şükrü Özyol Ortaokulu öğrencisi olan Niyazi Cürün’ü başarısından dolayı tebrik eden Vali Sabri Başköy, kendisine Hitit Altını hediye ederek, bundan sonra Portekiz'de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası elemelerinde başarılar diledi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam