Vali Başköy Tıkı'nın Kahve'ye konuk oldu

Yaşam 22 Mart 2013 23:06
A
a

Vali Sabri Başköy, çarşı gezisinde esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.

Vali sabri Başköy'ün çarşı turunda ilk durağı, Tıkı'nın Kahvesi oldu. İkindi namazı sonrasında bir araya gelen sohbet gurubunun misafiri olan Vali Sabri Başköy'e, sohbet gurubunun hikayesi ve guruba dahil olmanın kuralları anlatıldı.

 

Güngörmüşler ekibiyle sohbet etti

 

27 kişiye ulaşan sohbet gurubunu ilgiyle dinleyen Vali Sabri Başköy de sohbete katılarak, bazı anılarını paylaştı. Ekip Başkanı Bahri Balcı, Vali Sabri Başköy'e ekip içinde yer almanın ayrıntılarını anlatarak, "Ekipten bir kişinin misafiri olarak aramıza katılan bir ismin, ekibin daimi üyesi olması için en az üç sohbete katılıp, ikram edilen çayları ısmarlayıp, gurubun daimi üyesi olmaya hak kazanır." dedi.

 

Tatlılar Vali Başköy'den

 

Vali Başköy, Tatlı ikramıyla konuk olduğu Güngörmüşler Ekibi'ni n birlikteliği ve oluşturdukları sohbet ortamından memnun olduğu ve beğendiğini ifade ederek, insanların bilgi ve birikimlerini bu tür özel ortamlarda paylaşmasının, bir kültürün de yaşatılmasına vesile olduğunu söyledi.

 

Esnafı ziyaret etti

 

Çöplük Çarşısı'nda Tıkı'nın Kahve'den sonra esnaf ziyareti yapan Vali Sabri Başköy, esnafın ikram ettiği çayı içerek sohbet ederken, çay getiren garson Kadir İçağası'nın isteğini kırmayıp, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Çarşı turu sırasında vatandaşlarla da ayaküstü sohbet eden Vali Başköy, PTT Şubesi önündeki tartıcıda tartılarak, ücretini verdi.

 
Kaynak : Hakimiyet
1000
icon
HAYATİ KIR 23 Mart 2013 09:33

SEÇİLMİŞLER TEŞEBÜSS ETMİYOR TENEZÜL ETMİYOR HALK İLE İÇ İÇE OLMAYI BAŞTA BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLMAK..ÜZERE DÜŞMEZ KAKLMAZ BİR ALLAH KİBİR KENDİNİ BEGENMİŞLİK İNSANI BİTİRİR SENEYE ŞEÇİM VAR VATANDAŞDA GÖRÜYOR BİLİYOR OLUP BİTENLERİ...ÇORUM İÇİN HAYIRLISI OLSUN DİYELİM YİNEDE...

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam