Vefa Spor Kulübünden Ankara çıkarması

ÇORUM 1 Şubat 2020 10:41
Videoyu Aç Vefa Spor Kulübünden Ankara çıkarması
A
a

Çorum Vefa Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ferhat Arıcı ve yönetim kurulu üyeleri, kulübe destek sağlamak amacıyla Ankara’da bir takım görüşmelerde bulundu...


Çorum Vefa Gençlik ve Spor Kulübü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kulüp yöneticileri, sağlam bir yapılaşmanın temellerini atmak için çeşitli girişimlerde bulundu.

Başkan Ferhat Arıcı, Başkan Yardımcısı Muhammed Emin Aşgın, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakkı Can Ercelep, Tugay Uysal ile birlikte Ankara’da kulüp yönetimine ve kulübe destek sağlayabilecek isimlerle görüştü.

Yapılan görüşmeler neticesinde olumlu dönüşler alan kulüp yönetimi, kısa zamanda başarıya ulaşacaklarını konusunda hemfikir oldu.

İkili ilişkilerin ve dostlukların başarı için şart olduğunu dile getiren Başkan Arıcı, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, “Ziyarette bulunduğumuz ve bizlere katkı sağlayacaklarına inandığımız 25.26 dönem AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Maden’i ziyaret ederek, kendilerine kulübümüzün formalarını hediye ettik.

Bizler kulübümüzün yaptığı çalışmaları ve projelerimizi anlattığımızda kendileri de çok heyecanlandılar. Spora, gençlere ve çocuklarımıza yatırımın çok önemli ve vazgeçilmez olduğunu vurguladılar. Bu bağlamda projelerimize sonuna kadar destek olacaklarının taahhüdünü verdiler” diye konuştu.

Başkan Arıcı Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Maden’i ziyaretleri sırasında kendisinden Alt Milli takım hocalarının Çorum’a gelerek sporcu taramasında bulunmalarını talep ettiklerini söyledi.

Kulübe her türlü desteği vereceğini belirten Fatih Maden, heyetten Vefaspor olarak santraç branşı açmalarını ve bu branşın gelişmesi için her türlü desteği vereceğini söyledi.

Salim Uslu ve Fatih Maden,ziyaretten duyduğu memnuniyetleri dile getirerek, heyete teşekkür ettiler ve destek olacaklarının sözünü verdiler.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam