Vestel Servisi Yeni Yerinde Hizmette

ÇORUM 28 Eylül 2019 07:23
Videoyu Aç Vestel Servisi Yeni Yerinde Hizmette
A
a

Uzun yıllar Karakeçili Mahallesi Albayrak 5. Sokak No. 3/B adresinde hizmet veren Tuncay Yalçınkaya ve Özkan Atlas’ın işletmeciliğini yaptığı Vestel Yetkili Servisi geçtiğimiz günlerde Ulukavak Mahallesi Kahraman Çavuş Caddesi No:52/A Nur Apt. altına taşındı.



Çorum’da Karakeçili Mahallesi’nde hizmet veren Vestel Yetkili Servisi Ulukavak Mahallesi Kahraman Çavuş Caddesi No:52/A adresine taşındı.

“TAŞINDIK NOT EDİNİZ!”

Daha önce hizmet verdikleri yerin küçük ve park sorunu olduğunu söyleyen  Yalçınkaya, Vestel, Regal, Hotpoint ve Ariston marka bütün elektrik, elektronik ve beyaz eşyaların garantili servis ve onarım hizmetlerini taşındıkları Ulukavak Mahallesi Kahraman Çavuş Caddesi No:52/A adresinde yapmaya devam ettiklerini belirtti.

Müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için yeni adreslerine taşındıklarını kaydeden Yalçınkaya, Çorum’da yaşayan insanların genel ihtiyaçlarını karşılayan belli başlı beyaz eşya, elektronik cihaz, klima, PC, cep telefonu ve tablet gibi cihazların arızalarını, tamir ve bakımlarını en hızlı şekilde onararak, müşterilere en kaliteli hizmeti sunduklarını ifade etti.

“PROFESYONEL EKİPLE ÇALIŞIYORUZ”

Her noktaya hızlı bir şekilde ulaşım sağlayan ve müşterilerini hiçbir zaman mağdur etmeyen kaliteli hizmet için profesyonel olarak çalıştıklarını kaydeden, Yalçınkaya, “ Yetkili olduğumuz tüm cihazların onarımını tecrübeli ve profesyonel ekibimizle yapıyoruz. Yalnızca en kaliteli onarımları yapmakla kalmıyoruz, aynı zamanda yaşanılan problemin bir daha tekrarlanmaması için en küçük ayrıntıyı bile gözden kaçırmıyoruz” dedi.

Uzman kadro ve kaliteli ekip ile müşterilerinin sorunlarını ortadan kaldırmak çalıştıklarını ifade eden Yalçınkaya, “Vestel yetkili servisi ve satış bayilerimizle beraber amacımız öncü ve beklentinin ötesinde hizmetlerle Çorum’da 1 numara olmaktır” dedi.

“KAPINIZDAN ALIP, KAPINIZA TESLİM EDİYORUZ”

“Görevimiz beklentiyi memnuniyete, memnuniyeti de teşekküre dönüştüren güven duyulan hizmetler sunmaktır” diyen  Yalçınkaya, “Ayrıca yerinde hizmet verilemeyecek olan, bakım ya da onarım gerektiren her hürlü beyaz eşya ürünleri Uzman Servis ekiplerimiz tarafından ücretsiz olarak kapınızdan alıp, onarım bitince yine kapınıza teslim eder” diye konuştu.

    

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam