Volkan Demirel taraftara kızdı stadı terk etti

Spor 16 Kasım 2014 23:24
Videoyu Aç Volkan  Demirel taraftara kızdı stadı terk etti
A
a

Volkan Demirel, Kazakistan maçı öncesi ısındığı sırada tribünden kendisine yönelik protestolar nedeniyle sahayı terk etti. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Kazakistan ile karşılaşacak A Milli Takım'da maç öncesi Volkan Demirel şoku

.

Türk Telekom Arena'daki kritik mücadele öncesi ısınmak için sahaya çıkan tecrübeli  kaleci, kale arkası tribünde bulunan bazı taraftarlarla gerginlik yaşadı.

Bazı taraftarların sözlü sataşmasına "sus" işareti yaparak karşılık veren Volkan, bu kişilerin tepkilerini sürdürmesi sonrası daha karşılaşma başlamadan kaleci antrenörü Alper Boğuşlu'ya değişmesi yönünde işarette bulundu. Taraftarlara dönerek söylenen ve el işareti yapan milli kaleci, soyunma odasına gitti.

Maç kadrosundan çıkarılan Volkan Demirel'in yerine diğer kaleci Volkan Babacan maç için sahaya çıkarak ısınmaya başladı.

Volkan Demirel'in maçı beklemeden stattan ayrıldığı öğrenildi.

 

MADDE 51 - MİLLİ MÜSABAKAYA KATILMAMAK

 

(1) Yayın yolu ile veya yazılı tebligata rağmen haklı bir sebebi olmaksızın resmi veya özel milli müsabakalara veya hazırlık çalışmalarına katılmayan veya geç katılan veya çalışma ve müsabaka yerini terk eden futbolcular iki aydan bir yıla kadar müsabakalardan men cezası ile cezalandırılır.

 

(2) İhlalin niteliğine göre futbolcunun bağlı bulunduğu kulübe de 65.000.-TL ila 130.000.-TL arasında para cezası verilir.

 


.

Volkan taraftara kızdı stadı terk etti
Kaynak : www.hitittv.com/haber7.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam