Volkan Taraftarın yüzüne bakamıyoruz!

Spor 24 Nisan 2019 12:16
Videoyu Aç Volkan Taraftarın yüzüne bakamıyoruz!
A
a

Süper Lig'de son 5 haftaya girilirken takım arkadaşlarına moral konuşması yapan Volkan Demirel, ''Taraftarın yüzüne bakabilmek için toparlanmamız şart'' ifadelerini kullandı...

 

Volkan Demirel: Taraftarın yüzüne bakamıyoruz!
Süper Lig'de 30.haftaya girilirken ligin 14.sırada yer alan Fenerbahçe, tarihinin en kötü sezonunu yaşadığı bu dönemde küme düşmeme mücadelesi veriyor.

Sarı-lacivertli ekibin kaptanı olan Volkan Demirel, ligin kalan son 5 maçında alacakları galibiyetle taraftarlarını az da olsa mutlu etmeleri gerektiğini takım arkadaşlarına iletti.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, kaptan Volkan Demirel takım arkadaşlarına, ‘'Taraftarların yüzüne bakamıyoruz, toparlanmamız şart. Son kalan 5 maçı da kazanmalıyız. Bunu yapabilecek gücümüz var. Özellikle önümüzdeki Trabzonspor maçı çok önemli. Artık bu kötü gidişe dur dememiz gerek'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de forma giyen Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Topal da takım arkadaşlarına moral konuşmasında bulundu. Topal, Trabzonspor maçının galibiyetinin başlangıç olacağını ifade ederken, Hasan Ali ise, Trabzonspor'u yenmemek için hiçbir nedenin olmadığını ve galibiyet serisinin gelmesi gerektiğini belirtti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam