Y.Refah Partisinin Meclis Üyeleri Başkan Aşgın'la 60 dakika görüştü!

ÇORUM 24 Mayıs 2024 22:41
Videoyu Aç Y.Refah Partisinin Meclis Üyeleri Başkan Aşgın'la 60 dakika görüştü!
A
a

Yeniden Refah Partisi Çorum Belediye Meclisi, üyesi Sinan Demir ve Kadir Boruç, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.Ziyarette, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Çorum Belediye Başkanı seçilen Aşkın'ı tebrik eden Sinan Demir, seçimlerin şehrimiz ve ülkemiz için hayırla vesile olmasını diledi.

Yeniden Refah Partisi Çorum Belediye meclis üyesi Sinan Demir ve Kadir Boruc, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Çorumun dünü bugünü ve yarını ele alındı. Bir saate yakın siyaset dışı bir sohbet havasında gerçekleşen ziyaret sırasında,Yenilenen Çorum hakkında ve Çorum'un geleceği hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Çorum Belediye Başkanı Aşgın, “Çok şükür seçimleri kazasız bir şekilde atlattık. Seçimler artık geride kaldı. Ben artık bana oy versin veya vermesin herkesin belediye başkanıyım. Hiçbir siyasi ayrım yapmadan, şehrimize dair her hizmet için büyük gayretle ve kararlılıkla aşkla çalışmamızı sürdüreceğiz. Bizim tüm gayemiz vatandaşlarımıza hizmet etmek, şehrimizi geleceğe taşımak.” dedi. Aşgın, ziyaret için teşekkür etti.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam