Yalçın Kılıç Bu Gün Mazbatasını Aldı

ÇORUM 9 Ocak 2018 13:54
Videoyu Aç Yalçın Kılıç Bu Gün Mazbatasını Aldı
A
a

Çorum Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç mazbatasını aldı. 2 Ocak 2018 Salı günü yapılan Mobilyacılar Odası Olağan Genel Kurul'da yapılan seçimde güven tazeleyen Mobilyacılar Odası ve ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, yönetimi ile birlikte gittiği seçim kurulundan mazbatasını aldı.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Seçim kurulundan mazbatasını alan Mobilyacılar Odası ve ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Olağan Genel Kurul'a katılarak desteklerini esirgemeyen oda üyelerine teşekkür etti. Kılıç; ''Bundan sonraki süreçte de Mobilyacılar Odası olarak birlik ve beraberlik içerisinde emin adımlarla yola devam edeceğiz. Oda üyelerimizin sorunlarını hep birlikte çözüme kavuşturmak için yönetimimizle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Bundan sonraki sürecin hayırlara vesile olmasını diliyor, bize bu görevi devam ettirmemize vesile olan oda üyelerimize çok teşekkür ediyoruz'' dedi.

Yalçın Kılıç'ın tekrar başkan seçildiği ''Mobilyacılar Odası'' yönetiminde Adnan Tığlı, Ahmet Çırak, Sinan Kayalar, Ergün Uçar, Mustafa Erkan, Cuma Demirel, Denetim Kurulunda ise Hüseyin Cahit Yurdakul, Mustafa Dugan, Kaan Eliaçık yer alıyor.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam