Yasir Küçük, AK Parti’den adaylık müracaatını yaptı

ÇORUM 29 Nisan 2018 14:24
Videoyu Aç Yasir Küçük, AK Parti’den adaylık müracaatını yaptı
A
a

Çorum Ay-Bike Turizm’de Hac ve Umre Direktörü Yasir Küçük, bugün yaptığı başvuru ile AK Parti Çorum milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti’den milletvekili aday adaylığını açıklayan Yasir Küçük, “15 Temmuz da gerçekleştirilen FETÖ hain darbe girişiminde Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı mücadele de beraberinde olduğumuzu belirtmek için bir vatan evladı olarak taşın altına elimizi koymamız gerektiğini hissettik. Sahip olduğumuz imkân ve donanımımızı Çorum özelinde ülke genelinde milletimizin hizmetine sunmak amacıyla aktif siyaset yapma kararı aldık” dedi.

İl Başkanlığı’ndaki basın toplantısına İl Başkan Yardımcısı Salih Osman Fındık, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ile bazı partililer katıldı.

Basın toplantısında konuşan Yasir Küçük, AK Partinin, toplumda karşılığının olduğuna ve kutsal değerleri dikkate alarak siyaset yaptığına inandığını söyledi.

“Siyaseti hürmet görmek için değil, hizmet üretmek için yapacağız. “Güçlü Türkiye ve Güçlü Çorum” için 2023 hedeflerine doğru koşup, koşturacağız.”diyen Küçük konuşmasına şöyle devam etti;

“Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Pazartesi günü akşam ihya edeceğimiz Beraat Kandilinizi kutlar, yaklaşan Ramazan ayının bizler ve milletimiz, devlet ve ümmetimiz için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ederim. Güneydoğuda ve Komşumuz Suriye’de vatan, millet, devlet ve Müslüman kardeşlerimiz için ordumuzun yaptığı mücadelede muzafferiyetler dilerim. Şehit olan evlatlarımıza rahmet, yaralı olanlara acil şifa, ordumuzun da muzaffer olmasını Cenabı haktan dilerim.

“ERKEN SEÇİM ÜLKEMİZİN ÖNÜNÜ AÇACAK”

Değerli misafirler, kıymetli dostlar! Ülkemiz erken bir seçim dönemine girmiştir. Ülke güvenliğimiz için alınan bu kararı milletçe destekliyoruz. Ülkemiz ve milletimiz üzerinde hesabı olan haçlı zihniyetli dış mihrakların, gelişen ve yükselen ülkemizin önünü kesmek üzere bir süreden beri çeşitli yöntemler denemektedirler. Son aylarda bu hain düşüncelerini ekonomik savaş yöntemi ile gerçekleştirmeye çalıştılar, böylece ülkemizin önünü kesebileceklerini sandılar. Bunu gören ferasetli devlet büyüklerimiz erken seçim kararı alarak iç ve dış mihrakları oyunlarını önemli ölçüde bozdular.

Milletin bağrından çıkan, dini ve milli değerlerin hizmetine kendini adamış olan dava insanı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu bütün hainlerin hesaplarını bozmuştur. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin hayata geçmesiyle artık vesayet dönemin biteceğini bilen ve gören menfaat grupları son hamlelerini gerçekleştirmek için ülke içinde gizli ajandalarında ne kadar haince plan varsa onları sokağa taşımak için kol kola girdiler.

“HER TÜRLÜ MÜCADELESİNDE CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

Tüm bu nedenlerden dolayı ama en önemlisi de ülkenizin beka sorununa çözüm anlamına gelecek olan 24 Haziran seçimleri çok önemlidir. Biz de bu sebepledir ki, öncelikle 15 Temmuz da gerçekleştirilen FETÖ hain darbe girişiminde Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı mücadele de beraberinde olduğumuzu belirtmek için bir vatan evladı olarak taşın altına elimizi koymamız gerektiğini hissettik. Sahip olduğumuz imkân ve donanımımızı Çorum özelinde ülke genelinde milletimizin hizmetine sunmak amacıyla aktif siyaset yapma kararı aldık.

Aile ve yakın dostlarımızla, arkadaş ve siyasette etkili olan tanıdıklarla bu düşünceyi paylaştığımızda, neredeyse herkes bu değerlendirmenin doğru ve yerinde olduğunu belirttiler.

Zihni kodlarımızın ve sahip olduğumuz değer yargılarının karşılığı olduğuna inandığımız, kutsal değerleri dikkate alarak siyaset yürüten AK Partiden siyaset yapmaya karar vererek, yaptığımız istihare ve istişareler sonucunda aday adayı olmaya karar verdim. AK Partinin, toplumumuzun karşılığı olduğuna ve kutsal değerleri dikkate alarak siyaset yaptığına inanıyoruz.40 yıllık hayat tecrübemizi toplumumuzun hizmetine sunmak için bizde siyasette varız.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN KOŞTURACAĞIZ”

Allah nasip, yetkililer takdir, milletimiz teveccüh ederse, milletimizin hizmetinde gece gündüz demeden koşturacağız, az uyuyup çok çalışacağız. Sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız. Halka hizmetin Hakka hürmet ve ibadet olduğuna inanıyoruz. Millete hizmet sonucu ortaya çıkacak memnuniyetin, Allah’ın rızasına ulaşmada en önemli husus olduğuna inanıyoruz. Siyaseti hürmet görmek için değil, hizmet üretmek için yapacağız. “Güçlü Türkiye ve Güçlü Çorum” için 2023 hedeflerine doğru koşup, koşturacağız.

Çorum’a hizmet etmiş, başta geçmiş dönem siyasetçiler olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ederek, milletimizin menfaatine, halkımızın ihtiyacına uygun projelerle siyasete yeni bir nefes katacağız. Sürekli halkımızın arasında bulunarak, vekâletin sahibini dinleyip, dertlerine çözüm arayacağız. Seçimleri beklemeden milletimize sık sık hesap vererek, güven tazeleyeceğiz.

“ŞEHRİN SORUNLARINI BİLİYORUZ”

Halka hizmet için siyaset yapma kararı alan herkesi kutluyorum. Siyasetin özel hesaplar için değil, idealleri hayata geçirmek, halkı memnun etmek ve milletin dertlerine çare olmak için yapılması gerektiğine inanarak vekâlete talip oluyoruz.

Çocukların, gençlerin, yaşlıların, engellilerin, kimsesizlerin ve hanım kardeşlerimizin sorunlarıyla, ilimizin problemlerini biliyoruz. Milletimizin içinden geliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle herkesin fiili ve lisani dualarını bekliyor, AK Parti felsefesi ve kadrolarıyla, milletimizin hizmetinde biz de varız diyoruz” diye konuştu.

Yasir Küçük Kimdir?
06.04.1979 Çorum doğumluyum. İlkokulu Milli Eğitim Vakfı İlkokulunda Ortaokul ve Liseyi Çorum İmam-Hatip Lisesinde tamamladım. Askerlik görevimi Burdur Merkez’de yaptım. Askerlik görevimi bitirdikten sonra 2000 yılından itibaren aile şirketimiz Ay-Bike Turizm’de hac ve umre direktörü olarak görev yapmaktayım. Allah nasip, yetkililer takdir, milletimiz teveccüh ederse bundan sonraki dönemde milletimizin hizmetinde olmak istiyorum.
Orta düzeyde Arapça bilmekteyim. Evli ve 4 çocuk babasıyım.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam