Yavuz İncedal'dan grup değerlendirmesi

Spor 25 Haziran 2014 11:42
Videoyu Aç Yavuz İncedal'dan grup değerlendirmesi
A
a

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal grupların belirlenmesinin ardından yaptığı değerlendirmede, grupta kimlerin olduğundan çok kendilerinin kendilerinin iyi olması olduğunu belirterek yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olması dileğinde bulundu.

3. ligde grupların dün kura ile belirlenmesinin ardından değerlendirme aldığımız Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, gruptaki rakiplerin kimler olduğundan çok kendilerinin iyi olmasının önemli olduğunu belirterek çok doğru bir yaklaşım gösterdi.
 
Grupları incelediğinde dengeli bir dağılım olduğunu tesbit ettiğini belirten İncedal ‘Öncelikle yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun. Gruplara bakıldığında dengeli bir dağılım olduğu görülüyor. Bizim grubumuzda transfer döneminin hareketli ve yüksek bütçeli takımları var. Ancak ben teknik direktör olarak hiç bir zaman takım ve grup hakkında zayıf veya güçlü diye bir ayrım yapmadım. 
 
Benim için önemli olan bizim iyi olmamız bizim güçlü olmamız. Bizim transfer döneminde doğru takviyeler yapıp hazırlık dönemimde iyi çalıştığımız zaman en güçlüsü ve en iyisi biz oluruz. Ligdeki kaderi yapacağımız çalışmalar ve takım disiplinimiz belirleyecektir.
 
Siz takım olarak yeterince çalışmayıp iyi ve güçlü olmak için sahada gereken mücadeleyi vermediğimiz takdirde hangi grupta olursanız olun sonuç değişmeyecektir. Biz bu dönemde doğruları yaptığımız takdirde başarı kendiliğinden gelecektir. Bunun içinde gerek transfer gerekse çalışma döneminde yanlış yapmamak için hazırlıklarımız devam ediyor. Tekrar ediyorum yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun bizler Çorum Belediyespor’u bu sezon hedefe ulaştırmak için üzerimize düşeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın’ dedi.
Kaynak : www.hitittv.com/corumhakimiyet.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam