Yaz Spor Okulları Açılış Şöleni Yapıldı

ÇORUM 4 Temmuz 2018 13:01
Videoyu Aç Yaz Spor Okulları Açılış Şöleni Yapıldı
A
a

Çorum Belediyesi tarafından organize edilen “Yaz Spor Okulları” Açılış Şöleni gerçekleştirildi.Çorum Belediyesi tarafından organize edilen “Yaz Spor Okulları” Açılış Şöleni gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği şölen açılışı renkli görüntülere sahne oldu...


Açılış, çocukların halk oyunları gösterisiyle başladı. Şölen açılışında konuşan İl Milli eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Çorum’un gençleri eğitmek anlamında her anlamda bütün kurum ve kuruluşlarıyla büyük bir çalışma içinde olduğunu söyledi. Seyit Ali Büyük, Liseye girişte uygulanan sınav ve tercihler konusunda okullarda danışma birimlerinin oluşturulduğunu ifade etti.

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Çorum’da Belediye ile birlikte 10-15 bin sporcuya hizmet vereceklerini kaydetti. Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Yamaner, spor’un sadece fizikle, güçle yapılan bir fiziksel aktivite olmadığını belirtti.

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, yaz spor okullarında bu yıl 21 branşta 6 bin 238 çocuğun yaz spor okullarında eğitim göreceğini dile getirdi. Öğrenciler tarafından spor gösterileriyle şölen devam etti.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam