YEDAŞ Çorum'da Programlı Elektrik Kesintisi Yapacak

Teknoloji 26 Mart 2013 12:11
A
a

Çorum'da elektrik hatlarında yapılacak bakım onarım çalışmaları dolayısıyla programlı kesinti uygulanacağı bildirildi.

Çalık Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Koordinatörlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentte kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak teknik çalışmalar nedeniyle programlı elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Açıklamada, 27 Mart Çarşamba 09.00-12.00 saatleri arasında kırsal şebeke bakım onarım işleri kapsamında Çatak KÖK'te kesici değiştirme çalışmalarından dolayı Çatak Köyü, Hamamlıçayköy, Pınarcık Köyü, İsmail Köy, Paşaköy, Ayas Köyü, Türkler köylerine, 08.00-17.00 saatleri arasında ise şehir şebekesi bakım onarım işleri kapsamında yapılacak izolatör ve travers değişim çalışmalarından dolayı Tekin Karo civarında elektrik verilemeyeceği ifade edildi. 

Çalışmalar kapsamında 28 Mart Perşembe günü 08.00-17.00 saatleri arasında şehir şebekesi bakım onarım işleri kapsamında yapılacak izolatör ve travers değişim çalışmalarından dolayı İskilip Caddesi'nin sağ tarafı (Meydan Cami ile İskilip Kavşağı arası), İskilip Caddesi sokaklarının bir kısmına elektrik verilemeyeceği belirtilen açıklamada, ilgililerin ve vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları istendi.
Kaynak : HİTİT TV
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam