Yeni bir parti kuruluyor Taslak ortaya çıktı!

Politika 25 Şubat 2019 16:54
Videoyu Aç Yeni bir parti kuruluyor Taslak ortaya çıktı!
A
a

Kulislerde konuşulan Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu yeni bir parti kuruyor iddiaları konuşulurken yeni bir gelişme yaşandı. Yeni partinin internet sitesi kuruldu. 31 mart 2019 yerel seçimlerine sayılı günler kalan flaş bir gelişme yaşandı. Günlerdir çok konuşulan ve Ankara kulislerini hareketlendiren flaş hamle...


ANKARA'DA YENİ OFİS

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan yeni bir parti kurduğu iddia edildi. Ankara Çukurambar'da ofis tutulduğu ve parti için hazırlıklar yapıldığı da gelen bilgiler arasında.

ARINÇ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Bülent Arınç, günler önce yeni parti iddialarına tepki tepki göstermişti. Arınç, AK Parti karşısında kurulacak yeni parti iddiaları için, "AK Parti'nin karşısında yeni bir parti kurup da AK Parti ile mücadele etmeye yeltenmeleri affetmeyeceğim.' demişti.

İNTERNET SİTESİ KURULDU

Bu iddiaların ardından bugün yaşanan bir gelişme iddiaları güçlendirdi. 'yenibirparti.org' isimli internet sitesinin kurulmasıyla iddialar ciddiyet kazandı.

LOGOSU DÖRT YAPRAKLI YONCA

Yeni bir parti'nin kurulan sitesinde partinin politikaları ve vaatleri dikkat çekti. "YeniBirParti Türkiye'ye Uğur getirecek" sloganın ve dört yapraklı yonca logosunun kullanıldığı sitede iletişim bilgileri yer almıyor. 

'SÜPER GÜÇ TÜRKİYE'

Sitede ayrıca; Zengin Millet Adil Devlet, Süper Güç Türkiye, Herkes için Hemen Adalet ve Yeni Kızılelma Süper Güç Türkiye gibi ifadeler dikkat çekti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam