YENİ TÜRKÜ GRUBU ÇORUM’A GELİYOR

ÇORUM 8 Ocak 2018 17:49
Videoyu Aç YENİ TÜRKÜ GRUBU ÇORUM’A GELİYOR
A
a

Mayıs 2017’de kapılarını aralayan, düğün kongre ve organizasyon alanlarında hizmet veren ‘Altınkaya ARENA’ kış konserleri ve organizasyonları kapsamında etkinliklerini sırayla açıklıyor. Çorum'da 2017 yılına ses getiren düğün organizasyonlarıyla giriş yapan ARENA'da, İstanbul’lu sanatçı RitaMahrani ve 360 orkestrayla 19 Ocak’ta kadınlara özel bir organizasyon yapılacak,kadınlar muhteşem bir gecede doyasıya eğlenecek.

4 Şubat’ta ise Şarkılarıyla Türkiye’ye mâl olmuş ünlü müzik grubu Yeni türkü Çorum Altınkaya ARENA’da hayranlarıyla buluşacak. 
Türkiye’de özgün müzik, pop müziği ve halk müziği dallarında pek çok tanınmış şarkıyı müzikseverlerle buluşturan Yeni Türkü, Anka360 organizasyonun öncülüğünde 4 Şubat Pazar günü akşam 19:00’de Altınkaya ARENA’da konser verecek.

Altınkaya ARENA'dan yapılan açıklamaya göre Büyükşehirlerin aşina olduğu bu tarz konser ve organizasyonlara çorum halkının yıllardır hasret kaldığını,bundan sonra Anka360 organizasyon bünyesinde sürpriz isimlerin getirileceği,bu tarz organizasyonlara devam edileceğini belirttiler

Davetiyeler, şimdilik Altınkaya ARENA ve  Kah’ve Orman’dan temin edilebilecek. Bilgi ve rezervasyon için 0532 206 23 39 numaralı telefondan bilgi alınabilecek.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam