Yıldırım "Oğuzlar Hak Ettiği Yere Gelmeli"

ÇORUM 1 Mart 2019 09:48
Videoyu Aç Yıldırım "Oğuzlar Hak Ettiği Yere Gelmeli"
A
a

AK Parti Oğuzlar Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yıldırım, 31 Mart Mahalli İdareler yerel seçimleri ile ilgili çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 


31 Mart Yerel Seçimleri için ziyaretlerini sürdüren AK Parti Oğuzlar Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yıldırım  eşi ile birlikte evlere misafir oluyor.

Oğuzlar halkının büyük teveccühü ile karşılaşan Yıldırım evlerde karşılaştığı samimi duyguların güzelliğini şu sözlerle dile getirdi; “Memleketimde hangi kapıyı çalsam ardında güler yüzle, hoş muhabbetle karşılaşıyorum.Bizi sanki misafir değil de ailelerinden biriymiş gibi karşılayan güzel yürekli insanların varlığı bizleri daha çok motive ediyor. Dün Meryem Kaleyci Teyzemize, Hacer ve Mustafa Çizmeci çiftine misafir olup onlarla gönülbağı kurduk. Meryem Teyzemizin evinde sobada pişirdiğimiz patatesleri yerken çocukluğuma geri döndüm, huzuru buldum” dedi.

Doğup, büyüdüğü ilçenin hak ettiği yere gelmesi için her şeyi yapacağını dile getiren Yıldırım, “Çocukluğumun, gençliğimin geçtiği bana huzuru veren bu ilçenin daha güzel günleri, büyüyüp gelişen bir ekonomi ile refah bir yapıyı hak ettiğini düşünüyorum. Oğuzlarlı hemşehrilerimin  daha güzel günlere ulaşması için sürekli dua edip ilçeme hizmet etmek için çabalıyorum 31 Mart Yerel Seçimleri de İnşallah bu çalışmaların meyvesinin alındığı tarih olacak” diye konuştu.

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam