YILDIRIM - MAHALLE SOHBETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Politika 22 Temmuz 2013 09:48
A
a

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım'ın her yıl geleneksel hale getirdiği teravih sonrası mahalle sohbetleri bu sene de devam ediyor.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldırım Buharaevler’de yaptığı sohbette, ülke ve dünya gündemine ilişkin konuşurken, Mısır’da yaşanan olaylara dikkat çekerek, “Her zaman mazlumun yanında yer alıp, zalimin karşısında dturan bu millet, tarihine asla sırtını dönmemiştir.” dedi.

 

Teravih sonrasında sahura kadar süren sohbetlerden biri de önceki gece Buharaevler Mahallesi'nde gerçekleşti.

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Buharaevler Mahallesi Muhtarı Seyfi Pekcan ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşen sohbette AK Parti'nin gerek Türkiye, gerekse Çorum'a yaptığı hizmetler ve vatandaşların beklentileri ele alındı.

 

Meclis tatile girince halkın nabzını tutuyoruz

 

Halkın ne dediğinin AK Parti için önemine dikkat çeken Yıldırım, "Bizler Meclis tatile girdiği zaman birileri gibi uzun tatillere gitmiyoruz. Vatandaşımızın arasında onların ne dediğini dinleyip bunları raporlaştırıp genel merkezimize ve hükümetimizin ilgili bakanlıklarına iletiyoruz. İşte ülkenin sorunları bu şekilde çözülüyor. Halkla diyalog halinde olan bir iktidar her zaman başarılı olur. Halkına sırtını dönen bir iktidar ise köşklere hapsolur ve üç beş lobi çevresinin dedikleri ile hareket eder" dedi.

 

Çorum'a 895 yeni derslik kazandırdık, 218'i yolda

 

Vatandaşların Çorum'a yapılacak hizmetler, yerel seçimler ve diğer konulardaki beklentilerini alan Yıldırım; "Şu ana kadar Çorum'a 895 adet yeni derslik kazandırdıklarını söyledi. Bu yüzden fazla okul binası anlamına gelmektedir. Bunun yanında onlarca pansiyon, spor salonu ve diğer eklentileri de yaptık. Halen 15 tane okul binamızın inşaatı sürüyor. Bunun yanında 5 adet yeni okul spor salonumuzun inşaatı da devam ediyor. 4 adet de pansiyon binamızın inşaatı sürüyor. Bu 15 adet okul binamız tamamlandığında toplamda 218 yeni dersliğe kavuşacağız" diye konuştu.

 

Biz tarihimize sırtımızı dönmedik dönmeyiz

 

Mısır, Suriye ve Gazze bölgesinde yaşanan sıkıntılara da dikkat çeken Yıldırım; "Biz hiçbir zaman zalimin yanında olmayız. Suriye'de bir katliam var. İnsanlık suçu var. Bize diyorlar neden bu konulara karışıyorsunuz. Biz dünyanın neresinde bir insanın burnu kanasa onun acısını yaşayan bir tarihi birikimin ve medeniyetin temsilcileriyiz. Tabiki bunlarla ilgileneceğiz. Bunları söyleyenler bizi sadece Anadolu coğrafyasına hapseden zihniyettir. Gazze bizim için Çorum'un Alacası gibidir. Mısır kahire bizim için İstanbul gibidir. Şam'ın Urfa'dan farkı yoktur. Çünkü biz biliyoruz ki oralarda yaşayan insanlarda devasa şanlı bir geçmişin özlemini çekiyorlar ve gözleri hep bizlerin üzerindedir. Filistin Hükümeti Başbakanı İsmail Heniyye eğer Cuma günleri hutbeye çıkıp bir yanında Türkiye bayrağı diğer yanında Filistin bayrağı ile halka hitap ediyor ve biz onlara sırtımızı dönüyorsak bu tarihimize de, insanlığımıza da ihanettir. Birileri bu ihaneti yıllarca yapmış olabilirler. Ama artık o yıllar geride kaldı. Artık AK Parti iktidarı var. Ve bu iktidar gücünü halktan alıyor" dedi.

 

 
Kaynak : www.hakimiyet.net
1000
icon
Ahmet Öz 22 Temmuz 2013 17:03

Halkın nabzını tutmak için Meclis'in tatile girmesini mi beklemek lazım?Yapılan güzel hizmetlere müteşekkiriz.Geçmişle mukayese edilemeyecek hizmetler gördük.Cumhuriyet'in ilanından beri el atılmamış alt yapı ve özellikle Çorum-Ankara arası diğer yerler bu iktidar zamanında yapıldı ama en az hizmeti yine Çorum aldı.Rahmetli Erbakan'ın,İskilipli Atıf Hoca'nın hiç mi hatırı yok,şu yarım bırakılan Çorum Havaalanı tamamlanıverse dünyanın sonu mu olurdu?Sayın Mustafa Yıldırım Bey buna der acaba?

0 0 Cevap Yaz
sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam