YILDIRIM - MAHALLE SOHBETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Politika 5 Ağustos 2013 22:35
A
a

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım’ın geleneksel Ramazan sohbetleri devam ediyor.

Gün içerisinde Küçük Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili Murat Yıldırım, akşam da Üçdutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaş ve mahalle sakinlerinden vatandaşlarla gece geç saate kadar oturum gerçekleştirdi.

Yıldırım, Türkiye’nin son 10 yılda devrim niteliğinde bir değişim gerçekleştirdiğine dikkat çekti. Vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyen Yıldırım, “Şu anda mahalle mahalle vatandaşlarımızla her gece birlikte oluyoruz. Onların taleplerini alıyorum. Bunu her yıl Ramazan ayında 10 yıldır tekrar ediyorum. Bu aldığımız bilgelerin acil olanlarını şimdi, yasa gerektirenlerini ise TBMM açıldığında ilgili Bakanlıklarımıza iletiyoruz. Biz son on yılda halkımızın problemlerini bu yöntemle çözdük. Bunu bütün milletvekillerimiz bölgelerinde yapıyorlar. Biz hep şunu söyledik. Sırça köşklere hapsolmayacağız. Elhamdülillah olmadık. Halkımızla birlikte başardık” dedi.

Birilerinin sandıkta AK Parti ile baş edemeyeceğini anlayınca farklı yollara meylettiğini kaydeden Yıldırım; “Halkımız kendi iradesine her daim sahip çıkmıştır. Yine çıkacaktır. CHP Silivri’de darbecilerle birlikte, İşçi Partisi’nin kuyruğuna takılmış, millete karşı cephe açanlarla yürüyor. Biz ise halkımızla yürüyoruz” diye konuştu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam