ZEKİ GÜL : İÇ TRANSFERDE İMAMLA ANLAŞTIK

Spor 14 Haziran 2014 10:45
Videoyu Aç ZEKİ GÜL : İÇ TRANSFERDE İMAMLA ANLAŞTIK
A
a

Çorum Belediyespor’da Teknik Heyet Yavuz İncedal ile sözleşme imzalanmasının ardından iç transfer görüşmelerine geçildi. Çorum Belediye Spor başkanı Zeki Gül Kanal19'da Son söz programında Çorum Belediye Spor'un en önemli futbolcularından İmam'la anlaştıklarını söyledi.

Çorum Belediyespor’da Teknik Heyet Yavuz İncedal ile sözleşme imzalanmasının ardından iç transfer görüşmelerine geçildi. Yönetim olarak görüştüğü takımın iki tecrübeli ismi Nedim ve Buğra ile yeniden anlaşırken iki futbolcuda boş mukaveleye imza attılar.

Belediyespor Basın Sözcüsü Mustafa Özbayram, Teknik Direktör Yavuz İncedal ile iki yıllık imzanın ardından TeknikHeyetin yaptığı görüşmeler sonucunda iç transferde sözleşmesi devam eden isimlerle görüşmelere başlandığını açıkladı. Özbayram, sözleşmesi sona eren tüm futbolcularla görüşme yapılması kararı alındığını belirten Özbayram, bu görüşmelerde öncelikli gündem maddesinin futbolculardan kulüpte kalıp kalmamak konusundaki düşüncelerini almak olduğunu söyledi.



Başka kulüplerden teklif gelen veya ayrılmak isteyen futbolcularla ilgili kararın yönetim kurulu tarafından verileceğini belirten Özbayram, ilk olarak görüşmeye davet edilen kaptan Nedim Köseoğlu ile yapılan görüşmede kendisinin bir yıllık boş mukaveleye imza attığını ve bütün takdir hakkını yönetim kuruluna bıraktığını bildirdi. Bu görüşmenin ardından davet edilen Buğra’nında aynı şekilde bir yıllık boş mukaveleye imza attığını ve takdiri yönetime bıraktığını belirten Özbayram öncelikle bu iki anlaşmanın futbolculara ve Çorum Belediyespor’a hayırlı olması dileğinde bulunan Özbayram ayrıca bu yaklaşımın diğer futbolculara da örnek olmasını diledi.


Kaynak : www.hitittv.com/corumhakimiyet.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam