Zeki Gül Abdestimizden şüphemiz Yok

ÇORUM 3 Ekim 2018 17:03
Videoyu Aç Zeki Gül Abdestimizden şüphemiz Yok
A
a

Belediye Başkanı Zeki Gül, hayatında tüm sermayesinin doğruluk ve dürüstlük olduğunu belirterek, hiçbir zaman abdestinden şüphesinin olmadığını söyledi.


Belediye Meclis toplantısında son günlerde yapılan spekülasyonlara yönelik açıklamalarda bulunan Başkan Gül, “Biz gece-gündüz çalışırken dedikodudan başka işi olmayanları, sosyal medya aracılığıyla bize ayar vermeye çalışıyorlar. Bizim dedikoduyla kaybedecek vaktimiz yok. Amacı üzüm yemek olanların başımızın üstünde yeri var. Amacı bağcıyı dövmekse onlarla hiç işimiz olmaz” dedi.

“ Bizim abdestimizden şüphemiz yok. İşimize gücümüze bakmaya devam ediyoruz” diyen Başkan Gül, hemşehrileriyle sıcak temas kurmanın en kestirme yolu olduğuna inandığı bir çalışma yaptığını, gelen taleplerle ilgili bilgilerin anında önüne ulaştığını ve anında müdahale ederek sorunu çözmeye çalıştıklarını açıkladı.
Yapılan çalışmanın sadece bir kahveye indirgeyerek basitleştirmek ve başkan ve çocuklarını dahi rahatsız edecek uygulamaya ve iftiraya girildiğini söyleyen Gül, “Bunu yapanların kim olduğunu biliyoruz, devlet adamlığı mantığı ile açıklamak istemiyorum.

Bunu yapanlardan sadece birini aradım ve bu gece vicdanınla baş başa kal ve rahat uyuyama dedim. Belediyeden bir lira şahsi menfaatine kullandı diyen varsa açıklamıyorsa alçaktır. Belediyenin bize düşen helalinin bile bir kısmını almadığımı tüm çalışma arkadaşlarımız bilir. Herşeyi doğru yapıyoruz demiyoruz, ama doğru yapmaya gayret ediyoruz” açıklamasında bulundu.Gül, “Hayatımdaki tüm sermayem doğruluğum ve dürüstlüğümdür. Benim tüm sermayeme saldırana tabi ki alçak derim. Bu yaşıma kadar gayri ahlaki bir duruma tevessül etmemişimdir. Dedikodu çöplüğünü karıştırarak ortalığı kokutmaya çalışanları da biliyoruz. Bunları milletin vicdanına sunuyoruz” ifadelerini dile getirdi.
Diğer yandan gündem dışı söz alan CHP Meclis Üyesi Tuncay Yılmaz ise, Başkan Zeki Gül’ün açıklamalarına karşılık sosyal belediyecilik anlayışının ölmüş dedenin kefeninden, yeni doğmuş bebeğin bezinden de Çorum Belediyesi’nin sorumlu olduğunu kaydetti.

Kahvenin bir kutusunun maliyetinin 11 TL, 25 bin adedinin sözü edilen 161 bin TL’ye denk gelmediğini dile getiren Tuncay Yılmaz, ayrıca ihaleyi alan firmaya ayrıca 189 TL de ödendiğini hatırlattı.Başkan Gül ise, kahvenin ucuza mal edildiğini belirterek, “Zeki Gül burada babasının hayrına oturmuyor. Siyasi bir kimliğimiz de vardır. O halde 4 milyon liralık da fakir fukaraya gıda yardımı yapıyoruz, bunu damı yapmayalım. Herşeye israf gözüyle bakarsak, sosyal belediyecilik adına hiçbir şey yapmamalıyız” ifadelerini dile getirdi.
Gül, sap ile samanı, doğru ile yanlışı karıştırmamaları gerektiğini de sözlerine ekledi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam