Zeki Gül Danışma Meclisinde

ÇORUM 22 Temmuz 2018 10:34
Videoyu Aç Zeki Gül Danışma Meclisinde
A
a

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Temmuz ayı İl danışma danışma meclisinde kısa bir selamlama konuşması yaptı.Ak Partili bir belediye olarak yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarına devam ettiklerini kaydederek, “Bir seçim biter diğeri başlar” dedi...

AK Parti’de bir seçim biterken yeni bir seçimin başladığını kaydeden Belediye Başkanı Zeki Gül de, “Çorum Belediyesi olarak yarın seçim olacak gibi çalışıyoruz. Partimizin son seçimlerde aldığı başarıda katkısı bulunan herkesi tebrik ediyorum. Türkiye de örnek bir çalışma sergiledik. Bir ve beraber olmanın sonucunu aldık. Bu seçim çalışmamız önümüzdeki çalışmalarına örnek olacak.” dedi.

Başkan Zeki Gül, “Belediye olarak, şehrin değişik noktalarına yapmış olduğumuz bütün saha çalışmalarımızı yakından takip ediyoruz. Yapılan hizmetler ile halkımızı buluşturmak adına gücümüz yetti kadar daha erkene çekmeye çalışıyoruz” Çorum'da Ak Parti  teşkilatlarının birlik ve beraberliğinin Türkiye’ye örnek olduğunu ifade eden Gül, “Her seçimde birlik ve beraberliğimiz sayesinde başarılara imza attık ve atmaya da devam ediyoruz” 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam