“ÇORUM TEŞKİLATI BAŞARILI”

9 Ekim 2014 21:41
Videoyu Aç “ÇORUM TEŞKİLATI BAŞARILI”
Çorum Devlet Erkanı Ak Parti ve MHP Kavgasına El Koydu
A
a

VİDEO HABET TIKLA İZLE Ceylan, “Şu anda hangi ilçelerde kiminle yola devam edeceğiz, kiminle devam etmeyeceğiz bunların hepsini belirlemiş durumdayız. Genel merkezimiz ve teşkilatlarımızla, ekibimle görüşüp istişare yaptıktan sonra görevi bırakma ya da devam kararı alacağız. Durumu teşkilatlarımızla ve tüm birimlerimizle görüştükten sonra netleştireceğim.

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, ilçe kongreleri sürecinin başladığını, kongrelerin Aralık ayı sonuna kadar tamamlanacağını, daha sonra ise il kongresinin
yapılacağını belirterek, yeni dönemde tekrar aday olup olmayacağına teşkilatlarla
görüşüp istişare yaparak karar vereceğini söyledi. Ceylan, bugün parti binasında düzenlediği geniş katılımlı basın toplantısında gazetecilerin “yeni kongre sürecinde il başkanlığı için tekrar aday olacak mısınız?” şeklindeki sorusuna yanıt verdi.

İL BAŞKANI POTANSİYEL ADAY

Mevcut il başkanının her zaman için potansiyel aday olduğunu belirten Ceylan, genel merkez temsilcilerinin bölge toplantılarında ve Ankara’da kendisinin de aralarında olduğu 13 il başkanı ile birebir görüşmeler yaptığını, Genel Merkezin Çorum’daki çalışmalardan memnun olduğunu, herhangi bir problem olmadığını, kararın tamamen kendi iradesine bırakıldığını açıkladı.

“TEŞKİLAT NE DERSE O OLUR”

Ceylan, “Şu anda hangi ilçelerde kiminle yola devam edeceğiz, kiminle devam etmeyeceğiz bunların hepsini belirlemiş durumdayız. Genel merkezimiz ve teşkilatlarımızla, ekibimle görüşüp istişare yaptıktan sonra görevi bırakma ya da devam kararı alacağız. Durumu teşkilatlarımızla ve tüm birimlerimizle görüştükten sonra netleştireceğim. Genel merkezimiz, kararı bizim inisiyatifimize bıraktı. Genel kanaat benim göreve devam etmem yönünde. Ama yine de son kararı teşkilatlarımla birlikte vereceğim. İl Başkanlığı görevim kongre süreci tamamlana kadar devam edecek. Bizim öncelikli görevimiz ilçe kongrelerini birlik ve beraberlik içerisinde, AK Parti’ye yakışır şekilde tamamlamaktır. Zamanı geldiğinde gerekli açıklamalar yapılacaktır” dedi.

“ÇORUM TEŞKİLATI BAŞARILI”

Çorum’da başarılı, güzel işlere imza atmış bir teşkilat olduğunu vurgulayan Ceylan, “4
kez Türkiye birincisi seçilmiş bir teşkilatız. Diğer tüm kıstaslara göre de 81 il içinde 3. sırada yer alan bir teşkilata sahibiz. Birinci sırada Rize, ikinci sırada Sivas, üçüncü sırada Çorum olarak biz varız. Bizden alttaki teşkilatlarla da aramızdaki puan ve mesafe
farkı bir hayli fazla. Yani açık ara öndeyiz.

Allah herkese böyle bir teşkilatla çalışma
yapmayı nasip etsin. Tecrübeli, çalışkan, güzel işlere imza atmış bir teşkilatız. Son 6 yıl içerisinde merkez ilçe başkanlığı ve il başkanlığı görevim süresince girdiğimiz tüm
seçimlerden rekorlar kırarak çıktık, başarı oranını sürekli artırdık.

Bu başarıda tüm
çalışma arkadaşlarımızın, tüm teşkilatlarımızın payı büyük. Ekibimden, koltuğumdan ve
tüm teşkilatlarımdan memnunum, hepsinden Allah razı olsun” diye konuştu. Ceylan, il başkanlığına aday olmaması durumunda milletvekili olmayı düşünüp düşünmediğinin sorulması üzerine ise; “Gelecek günler ne getirir bilemeyiz. Önemli olan geride hoş bir sada bırakmaktır. Teşkilat olarak başarılı, güzel işlere imza attığımıza inanıyorum. Hayırlısı neyse o olsun. Her şeyden önce sağlık diyoruz. Her şeye teşkilatımızla birlikte karar vereceğiz” dedi.

Çorum Devlet Erkanı Ak Parti ve MHP Kavgasına El Koydu
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam