‘GENÇ OKUR’DAN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

27 Ekim 2014 18:01
Videoyu Aç ‘GENÇ OKUR’DAN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET
A
a

Çorum İmam Hatip Lisesi Genç Okur Dergisi öğrencileri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret ederek bir röportaj gerçekleştirdi.

Çorum İmam Hatip Lisesi Öğrencileri tarafından çıkartılan Genç Okur Dergisi’nin yazarları İmam Hatip Lisesi öğretmeni Sema Özütürker rehberliğinde Çorum Belediyesi ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü daha yakından tanımak içim ziyaret ettiler. Derginin üçüncü sayısında yayınlanmak üzere gerçekleştirilen röportajda Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün öğrencilik yılları, hayata bakışı ve gençlere tavsiyeleri konusunda sorular sordular.


Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ın hazır bulunduğu ziyarette açıklama yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Yeni Türkiye ve Yeni Çorum’un geleceği olan gençlerin araştırmacı olması beni mutlu etti. Siz gençler kendinizi ne kadar geliştirirseniz yaşadığınız çağa o kadar ayak uydurursunuz. Biz de Çorum Belediyesi olarak sizlerin eğitimine katkı sağlamak için Gençlik Merkezlerimizle birlikte, inşaatı devam eden Yeni İmam Hatip Lisesi Kampüsü ve Buhara Kültür Merkezi’mizle çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” dedi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam