
2026 SAĞLIK HİZMETLERİ MASAYA YATIRILDI
İl Sağlık Müdürlüğü’nde, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Sinan Zehir başkanlığında; başkanlar ve başkan yardımcılarının katılımıyla kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda mevcut sağlık hizmetleri ele alınırken, 2026 yılına yönelik hedef ve planlamalar detaylı şekilde görüşüldü.
MEVCUT SAĞLIK HİZMETLERİ DETAYLI
ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİLDİ
Toplantıda il genelinde sunulan sağlık hizmetlerinin mevcut durumu ayrıntılı olarak analiz edildi. Sağlık tesislerinin hizmet kapasitesi, personel durumu, tıbbi cihaz ihtiyaçları, devam eden ve planlanan sağlık yatırımları ile halk sağlığı hizmetleri başta olmak üzere tüm alanlar bütüncül bir yaklaşımla değerlendirildi.

2026 YILI HEDEFLERİ VE YENİ PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
2026 yılına yönelik eylem planı gözden geçirilirken, kente kazandırılması planlanan yeni sağlık hizmetleri ve projeler masaya yatırıldı. Yapılan değerlendirmeler doğrultusunda hizmet kalitesinin artırılması, kaynakların etkin ve verimli kullanılması, vatandaş memnuniyetinin yükseltilmesi ve sağlık hizmetlerine erişimin güçlendirilmesi yönünde hedefler belirlendi.
ORTAK VİZYON VE GÜÇLÜ KOORDİNASYON VURGUSU
Toplantı, 2026 yılı sağlık hizmetleri planlamalarının netleştirilmesi, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve sürdürülebilir sağlık hizmetleri için ortak bir vizyon oluşturulması açısından verimli şekilde tamamlandı.

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Cumhurbaşkanı Bir milletin Onurudur Namusudur!
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Memur -Sen “Tüm Türkiye 1 Mayıs’ta …
Hemşehrimiz Yakup Canbolat Ankara V…
Emniyet ve Mülki İdarede Görev Deği…
Çorum’da 127 milyarlık yatırım masa…
Çorum FK’nın Süper Lig Hayali İçin …
Erol Olçok Hastanesi’ne 3 Yeni Tıbb…
Fenerbahçe’de Seçim Kararı "Sadetti…
Çorum’da Mantar Zehirlenmesinde 43 …
Çorum FK–Erzurumspor Maçı Biletleri…
Çorum-Merzifon Demiryolu İhalesini …
Amedspor Sertaç Küçükbayrak’a Emane…
Çorum 1 Mayıs’a Hazır!
Sakarya Spor - Çorum FK Maçı
Çorum “Gazze İçin Tek Yürek” Oldu!
Süper Lig’de 31. hafta dev derbiye…
1. Lig’de Kadın Hakemler Düdük Çala…
"PFDK Kararları Açıklandı 11 Kulübe…
Yusuf Ahlatcı’dan Mehter Marşı Tepk…
23 Nisan’da Çorum Belediyesi’nde an…
Okullarda Yeni Dönem 7 Basamaklı Gü…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET