ACİL SERVİSDE YENİ YAPILANMA VE YENİLENME VAR

8 Mayıs 2014 11:46
Videoyu Aç ACİL SERVİSDE YENİ YAPILANMA VE YENİLENME VAR
A
a

Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Musa Zorlu, hastalara daha kaliteli ve iyi hizmet verebilmek için Acil servisin gerekli düzenlemeleri yaparak hem otelcilik hizmetleri, hem de tıbbi hizmetler olarak Çorum’a ve hastaneye yakışır bir şekilde modern bir yapıya kavuşturulduğunu kaydetti

Hastalara daha kaliteli ve iyi hizmet verebilmek için Acil Servis’te gerekli düzenlemeleri yaparak hem otelcilik hizmetleri hem de tıbbi hizmetler olarak Çorum’a ve Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yakışır modern bir yapıya kavuşturulduğunu belirten Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Musa Zorlu, “18 yataklı olarak düzenlenen bölümde hastalarımız gözlem altında tutulacak ve sağlık çalışanlarımız tarafından sürekli izlenecek. Böylece Acil’e gelen hastalarımıza daha iyi hizmet vereceğiz.” dedi.

 

ı.

musazorlu sdfdsss1(2)

Sürekli büyüyen hastanemizde insan odaklı bir sağlık hizmeti vermeye çalıştıklarını anlatan Dr. Zorlu, acil servis girişinde hangi hastanın öncelikli olduğunu saptayan bir “triyaj hemşiresi” bulunduğunu ve böylece hastalara daha hızlı hizmet verdiklerini ifade etti.

 

İnsan odaklı bir sağlık hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade eden Zorlu, Acil Servis girişinde hangi hastanın öncelikli olduğunu saptayan bir triyaj hemşiresi bulunduğunu ve böylece hastalara daha hızlı hizmet verdiklerini söyledi. Zorlu, “Acil Servis’e gelen  hastalarımız geliş nedeni ve muayene bulgularına göre sarı, kırmızı ve yeşil olarak sınıflandırılıyor. Hekim tarafından değerlendirildikten sonra kırmızı ve sarı alan hastalarımızın tedavileri en hızlı şekilde yapılıyor. Yeşil alan muayenesi kapsamına giren hastalarımız da poliklinik hastası kapsamında işlem görüyor.” diye konuştu.

 

Yeşil alan kapsamındaki acil olmayan hastaların mesai saatleri içerisinde polikliniklere başvurmasını isteyen Zorlu, böylece acil hastalara daha fazla zaman ayrılacağını dile getiren Zorlu, “Tüm vatandaşlarımızın bu konuya gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz.” dedi.

 

Kaynak : www.hitittv.com/Herihaber
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam