Adnan Barak, A.S.Ceylan’ı Sert Bir Dille Eleştirdi

13 Şubat 2015 11:28
Videoyu Aç Adnan Barak, A.S.Ceylan’ı Sert Bir Dille Eleştirdi
A
a

Milliyetçi Hareket Partisi Sungurlu İlçe Başkanı Adnan Barak, Ak Parti Eski Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’ın Sungurlu’nun iyi yönetilemediği yönünde söylediği sözlerine cevap verdi.Belediye Başkanı Barak yaptığı yazılı açıklamasında şunları söyledi.‘Ahmet Sami Ceylan Vekil Olma Hevesinde Sungurlu Halkını Kandırmaya Çalışıyor”

Sungurlu MHP ilçe Başkanı Adnan Barak, Ak Parti Eski İl Başkanı yeni Ak parti Milletvekili aday adayı Sami Ceylan’ın Sungurlu ziyaretinde yapmış olduğu konuşmalarına sert bir dille cevap verdi.


Barak mesajında; “Ak parti eski Çorum İl Başkanı Ahmet Sami ceylan 30 Mart 2014 seçimlerinde Sungurlu’yu kaybetmenin ve başarısızlığının üstünü örtmek için vekil olma hevesine MHP’li Belediyeye saldırıyor. Ne konuştuğun farkında olmadığı gibi, samimi değil. Sungurlu’yu tanımayan Sungurlu’ya hiçbir katkı sağlamayan birinin de Sungurlu halkını kandırmaya hakkı yoktur. Sungurlu İlçe Teşkilatını ziyaret eden
Ceylan Sungurlu hayatında görmediği susuzluğu yaşıyor diyor.


Bilmeden öğrenmeden konuşup kendini küçük düşürüyor sayın Ceylan. Sungurluda su problemi yok. Yaz dönemlerinde Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde bu sıkıntı yaşanmıştır. Ancak şunu unutmamak lazım, Sungurlumuzda iki dönem Ak Parti belediye yönetimi vardı. İlçenin su boruları çok eski kaçakların ve patlakların bol olduğu bir altyapıya sahip Sungurlu da görev yapan AK parti iktidarının dönemde belediyeyi yönetenler bunu görmemezlikten gelip, İktidarda kendilerinde olmasına rağmen hiçbir yenileme çalışması yapmayarak devamlı üstünü örtmüşler. Hiç bir alt yatırım yapılmadan Sungurlu’yu Türkiye’nin en çok borcu olan ilçe belediyelerinin içine sokarak, MHP Başkanımız sayın Şahiner’e devretmişlerdir.  Hatırlatmak isterim bugünlerde Çorum Gazetelerinde kış gününde olmamıza rağmen tehlike çanları su için çalıyor. Çorum’un İçme suyu bitmek üzere. Son 50 gün başlıklarını görmezlikten gelip, Sungurlu hayatında görmediği susuzluğu yaşıyor demesi cahillikten başka bir şey değildir.


Şu anda Sungurlumuzda su problemi diye bir şey yok. Sayın Başkanımız Abdulkadir Şahiner göreve gelir gelmez çalışmalarına başlayarak, Sungurlu Belediyesi olarak 30 yılda su için 6 adet kuyu açılmış bu kuyular zamanla çökme yapmış, kullanılmaz hale gelmiş. Yaz sezonunda da suda aşırı azalma gösterdiğinden bakımları yapılmayan kuyuların bakımları yapıldı.

Başkanımız Şahiner 3 ay boyunca ekibiyle birlikte gece gündüz çalışarak, 9 adet yeni kuyu açmıştır. Daha da ileriye giderek Sungurlu uzun bir süre susuzluktan etkilenmesin diye şahısların tarlasında bulunan su haznelerini halkına kullandırmak için tarlanın tapusunu Sungurlu Belediyesi adına almıştır. Başkanımızın başarılı çalışmalarıyla Türkiye genelinde su problemini en kısa zamanda çözen Belediye olmuştur. Sayın Ceylan Sungurlu’ya yaptığı ziyarete diyor ki; Sungurlu hayatında görmediği kadar çevre kirliliği ile karşı karşıya diyor. Bu söze kargalarda güler İl başkanlığı yapmış vekilliğe aday bir insan İlçe Belediyesi sırf MHP’li oldu diye kaybetmenin acısıyla iftira atmamalı.

Kendini sorgulamalı önce Çorum en büyük İlçesine gereken önemi neden vermedik. İktidarın avantajlarını kullanırken Sungurlu’yu hatırlamayanlar, milletvekili adayı olunca Sungurlu’ya gelerek konuya hakim olmadan konuşmamalı. İlçemizin büyük bir kısmı doğal gazla ısınıyor. Başkanımız Şahiner İlçemizdeki fırınları Sulu Baca sistemine geçirdi. Ayrıca Belediyenin temizlik ekibi 24 sat hizmet anlayışıyla çalışarak Sungurlu halkından takdir topluyor.

Sungurlu’da bir çok gencinde işsiz bırakıldığı değinerek, sucu Sungurlu Belediyesine yüklemesi hiç inandırıcı olmuyor. İktidar partisinin il Başkanı olarak Sungurlu’da gençlerin çalışabileceği hangi yatırımın gelmesi için hangi vekillerle görüştün. Sungurlu İlçe Teşkilatını yanına alıp hangi bakana rica ettin. Şu anda İşsizlik sorunun ve göçün bol olduğu ilçemize senin İl Başkanlığın döneminde Sungurluda İş Kur kanalıyla Belediyede çalışan gençlere esas darbeyi sizler vurdunuz. Unuttuysanız hem size hem de Sungurlu İlçe Teşkilatında görev alan arkadaşlara hatırlatayım.

İktidar olarak geçmiş dönemde Çorum ve İlçelerinde çalıştırılmak üzere İŞ-KUR 500 kişilik kontenjan gönderiyor.  Geçmiş dönemde Sungurlu Belediyesi kendi partinizden olduğundan dolayı Sungurlu Belediyesi bünyesinde çalıştırılmak üzere 65 kişilik kontenjan veriyorsunuz. Allah razı olsun. Sungurlulu gençlerimiz çalışıyordu. O zaman neden Sungurlu’ya 65 kontenjan diye sizin arkadaşlarınızdan hesap sorulduğunda, Çorumun en büyük ilçesi ondan dolayı diyebiliyorlardı, doğrusu da buydu. Ne zaman Sungurlu Belediyesi kaybedildi, MHP’li bir başkan seçildi, o zaman Sungurlu’yu en ufak ilçe yapmak için iktidarın Çorum’daki temsilcileri Sayın Sami Ceylan siz ve arkadaşlarınızda yeni dönemde il Başkanı olarak Sungurlu halkına Adaletsiz davrandınız.

Çorum gazetelerine Devlet imkanlarını kullanarak Çorum merkez ve ilçelerine kullanılmak üzere 700 kişilik istihdam müjdesiyle duyurular yaptınız .Sungurlu’daki işsiz gençlerde seviniyorlar geçmiş dönemde 500 kişi İş kur tarafından istihdam verildiğinde Sungurlu Belediyesinde 65 kişi çalışıyordu. Şimdi ise iş kur 700 kişi kontenjan Çorum’a verince Çorum’un en büyük İlçesine en kötü ihtimal eski kontenjanı verirlerde işlerimize devam ederiz denildi. Ama olmadı. Sizler hırsınıza yenik düştünüz. Sungurlu halkını cezalandırdınız. En ufak ilçe durumuna düşürdünüz.


İşte ispatı ; “Sungurlu halkı ne kadar adaletli olduğunuza Milletvekilliği seçimlerinde oylarıyla karar versinler. Çorum Belediye Başkanlığı :80, Alaca Belediye Başkanlığı : 46, İskilip Belediye Başkanlığı : 42, Osmancık Belediye Başkanlığı : 40, Bayat Belediye Başkanlığı : 31, Kargı Belediye Başkanlığı : 28, Boğazkale Belediye Başkanlığı : 23, Ortaköy Belediye Başkanlığı : 21, Düvenci Belediye Başkanlığı : 10 (Not Düvencinin seçmen sayısı 1.385) Sungurlu Belediye Başkanlığı : Sadece 5 (Not. Sungurlunun seçmen sayısı 22.765)


Sungurlu Belediyesini cezalandırdık diye sevinebilirsiniz, ama yanılıyorsunuz. Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve ekibi Sungurlu sevdalısıdır. Hizmet aşkıyla yanıp tutuşuyor, 4 kişinin yapabildiğini 1 kişiyle yapma bilme yetenekleri var olduğunu göstermişler ve göstermeye de devam edeceklerdir.

Belediyelerimizle birlikte Sungurlu’daki kamu kurumlarını da cezalandırdınız. Sayın Ceylan İşte ispatı; İl milli eğitim müdürlüğü : 78, İskilip Milli Eğitim Müdürlüğü : 19, Osmancık Milli Eğitim Müdürlüğü : 15, Alaca Milli Eğitim Müdürlüğü : 14, Sungurlu Milli Eğitim Müdürlüğü: 2

İşte sizlerin adaleti bu… Gençlerimizi Sungurlu’dan göçmeye zorlayan sizlersiniz.

Sungurlu Halkı Milletvekilliği seçimlerinde MHP’yi birinci parti yaparak sizlere gereken dersi verecektir” ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam