AHMET AHLATÇI'NIN MUTLU GÜNÜ

24 Mayıs 2015 07:27
Videoyu Aç AHMET AHLATÇI'NIN MUTLU GÜNÜ
A
a

Ahlatçı ve Yiğittaşçı ailelerinini evlatları Yağmur & Mustafa'nın nikah töreni.Saat 19.00’da Anitta Hotel Balo Salonu’nda düzenlenen 2. törende Belediye Başkanı Muzaffer Külcü genç çiftin nikahını kıydı. Düğün törenine Çorum protokolünün yanı sıra Çorum dışından da çok sayıda seçkin davetli katıldı. Çorum eski Valisi Nurullah Çakır, Çorum Valisi Ahmet Kara, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse de düğüne katılan isimler arasında yer aldı.




Çorum’un tanınmış iş adamlarından Ahmet Ahlatcı’nın kızı Yağmur Ahlatcı ile sanayici Ali Osman Yiğittaşçı’nın oğlu Mustafa Yiğittaşçı, dünyaevine girdi…


yağmur-ahlatcı-çorum-1
 

Genç çiftin ilk düğün töreni dün akşam Yiğittaşçı ailesi ve çevresi için gerçekleştirilirken, düğün bu akşamda Ahlatcı ailesi ve çevresi için kaldığı yerden devam etti. Saat 19.00’da Anitta Hotel Balo Salonu’nda düzenlenen 2. törende Belediye Başkanı Muzaffer Külcü genç çiftin nikahını kıydı. Düğün törenine Çorum protokolünün yanı sıra Çorum dışından da çok sayıda seçkin davetli katıldı. Çorum eski Valisi Nurullah Çakır, Çorum Valisi Ahmet Kara, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse de düğüne katılan isimler arasında yer aldı.

Bu düğünleri yapılan gençlerden Yağmur Ahlatcı, Ahlatcı Group’un otomotiv grubunu yönetirken, Mustafa Yiğittaşcı da yine aile işletmelerinden Yüksel Un ve Yüksel Kiremitte yöneticilik yapıyor.


 

 

www.hitittv.com, Ahlatcı ve Yiğittaşçı ailelerini kutlar, Yağmur ile Mustafa’ya da bir ömür boyu mutluluklar diler.

SONY DSC

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam