AK GENÇLİK 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE SAHADA

9 Mart 2015 08:25
Videoyu Aç AK GENÇLİK 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE SAHADA
A
a

Gençlik Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için gerçekleştirmiş olduğu yürüyüşte Gazi Caddesinde bulunan kadınlarımıza karanfil dağıttı. Bu etkinlikte İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri, üniversite ve lise teşkilatı hazır bulundu. Karanfil dağıtan Yıldırım kadınlarımızla da bu süreçte sohbet gerçekleştirdi.

Etkinlik sonunda konuşma yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal YILDIRIM konuşmasında: “AK Parti Çorum İl Gençlik kolları olarak kadınlarımızın bu gününde onlarla birlikteyiz. Sadece bir gün değil her zaman kadınlarımızın yanındayız onlar bizim geleceğimizin mimarları çocuklarımızın anneleri onlar için tek bir gün değil her gün yanlarında olduğumuzu hissettirmeli ve destek olmayılız.

Kadınlara karşı şiddetin önlenmesi kampanyasında verdiğimiz desteği her zaman vermeye devam edeceğiz. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in hadisinda söylediği gibi “cennet annelerimizin ayakları altındadır” sözünü çiğnetmeyecek ve her zaman annelerimize, kadınlarımıza gereken desteği verecektir. Ak Gençlik öyle bir harekettir ki Ertuğrul Bey’in annesi Haime hatunu da bilir Fatih Sultan Mehmet’in annesi Hüma Hatun’uda ve öyle bir düstur ile yaşar ki Ak Gençlik kadınlarımızın hayatı için düzgün yaşamı için kendi hayatını ortaya koyar. Bu önemli ve anlamlı günde yanımda bulunan teşkilatıma çok teşekkür ediyorum.

Ak Gençlik teşkilatını sevgi, saygı ve hürmet üzerine kurmuştur. Sadece görüşümüz için değil her toplumsal olayda insan hayatı için çaba gösteririz. Biz yaşamımızı bu millete adamış bir gençliğiz. Bu gençlik gelecek nesillerin temelini oluşturacak ve kendisi gibi düsturu düzgün müreffeh bir gençlik oluşması için elindengeleniyapacaktır.” dedi.

















               www.hitittv.com.......7 / 24 Saat  Çorum'un  İnteraktif  Ulusal ve Yerel haber sitesi


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam