AK PARTİ ALACA’DA TOPLU AÇILIŞ YAPTI

16 Mayıs 2015 07:43
Videoyu Aç AK PARTİ ALACA’DA  TOPLU AÇILIŞ YAPTI
www.hitittv.com 1 2 3-
A
a

Alaca Cumhuriyet Meydanı’nda toplu açılış töreni yapıldı. Törende binlerce Alacalı hem verilen hizmetlere teşekkür hem de, 7 Haziran’da AK Parti’ye desteğini göstermek adına ilçe meydanını doldurdu. Alaca Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz, Alaca’nın AK Belediyecilik hizmetinde yapılamaz denen büyük yatırımlara imza attı.Açılışı yapılan tesislerin değeri ise 15,7 Milyon Tl

Alaca’da yapımı tamamlanan hizmetlerin toplu açılış töreni düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen açılış törenine Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’da katıldı. Bozdağ, Alaca İlçesi’nde büyük bir coşkuyla karşılandı. 7 Haziran seçim çalışmaları öncesinde Çorum Milletvekili Adaylarına ve partisine destek sağlamak amacıyla bugün Çorum’a gelen eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ilk olarak Alaca İlçesi’nde programlara katıldı. Öğle saatlerinde geldiği ilçede Cuma Namazını Sebilullah Camii’nde kılan Bakan Bozdağ, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Milletvekili Adayları Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Ahmet Sami Ceylan, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, genlik, kadın kolları başkan ve yöneticileri, il genel ve belediye meclis üyeleri ile partililer tarafından karşılandı.

Alaca’da yapımı tamamlanan 12 tesisin açılışı gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törene Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Milletvekilleri katıldı. Açılışı yapılan tesislerin değeri ise 15,7 Milyon TL

Alaca Cumhuriyet Meydanı’nda toplu açılış törenine geçildi. Törende binlerce Alacalı hem verilen hizmetlere teşekkür hem de, 7 Haziran’da AK Parti’ye desteğini göstermek adına ilçe meydanını doldurdu. Açılış töeni öncesi  konuşma yapan Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz, Alaca’nın AK Belediyecilik hizmetinde yapılamaz denen büyük yatırımlara imza attık ...

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü konuştu. Külcü konuşmasında, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin önemine değinirken, bu ülke üzerinde kirli oyun oynamak isteyenlerin hayallerinin birkez daha sona ereceğini vurguladı.

Milletvekili Salim Uslu ise, Alaca’ya yapılan hizmetleri tek tek anlatırken, 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde ilçeye belediye hizmetleri dışında 800 milyon TL’lik yatırım yapıldığını açıkladı. Konuşması zaman zaman alkışlarla ve tezahüratlarla kesilen Milletvekili Uslu, 7 Haziran’dan sonra da hizmetleri hiçbir ayrım gözetmesizin devam edeceğini kaydetti.

Alkışlar eşliğinde ve “Alaca seninle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde kürsüye gelen eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da, kandilini kutlayarak başladığı konuşmasında, 7 Haziran seçimlerinin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Türkiye’nin siyasi tarihinden milletten alamadıkları iktidarı, Bizans oyunlarıyla elde eden bazı çevrelerin bulunduğunu ifade eden Bozdağ, 3 Kasım’da Türk Milletinin Tayyip Erdoğan’ın kaptanlığında yeni kadroya iktidarı vererek tertemiz bir sayfanın açılmasını sağladığını dile getirdi.

Paralel yapı, muhalefet partileri, kaset operasyonları gibi konularda da görüşlerini paylaşan Bakan Bozdağ, 7 Haziran’da ya yeni Anayasa, Başkanlık Sistemi ile yönetilen ve Dünya’nın lider ülkelerinden biri olacak Türkiye, ya da yine krizlerin yaşandığı, eski Türkiye’nin oylanacağını ifade etti. Bozdağ, özgürlükçü yeni bir Anayasa için Alacalılardan 7 Haziran’da AK Parti’ye destek vermelerini istedi.

Çorum Belediyesi Mehter Takımının da gösterileri renk kattığı törende konuşmaların ardından
15.7 Milyon TL değerindeki 12 tesisin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış töreninden sonra da Bakan Bozdağ ve Milletvekili Salim Uslu, Vali Ahmet Kara ile birlikte açılışı yapılan 1. Nolu Aile Sağlığı Merkezi ve İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni yerinde görerek, yetkililerden bilgi aldılar.

Bakan Bozdağ ve beraberindekiler Battal Dede Parkı’nda yenilen yemeğin ardından da Çorum’a hareket ettiler.

www.hitittv.com 1 2 3-
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam