AK PARTİ ÇORUM İL BAŞKANI BEKİROĞLU’NDAN ELVANÇELEBİ VE BAYINDIR KÖYÜ MUHTARLIK ZİYARETİ

28 Nisan 2015 23:42
Videoyu Aç AK PARTİ ÇORUM İL BAŞKANI BEKİROĞLU’NDAN ELVANÇELEBİ VE BAYINDIR KÖYÜ MUHTARLIK ZİYARETİ
A
a

AK Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu, Seçim İşleri Başkanı Adem Oğuzhan Kaya, Ekonomi Mali İşler Başkanı Mahmut Öztemiz İl Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Öz, Mesut Ceylan, Fevzi Çelik, Ayhan Anız, İlhan Öztekin ile birlikte Elvançelebi Köy Muhtarı Ahmet Çetinkaya'yı ziyaret ettiler.

 Elvançelebi Köy Muhtarı Ahmet Çetinkaya'yı ziyaret ettiler.

Av.Rumi Bekiroğlu;“Muhtarlarımız bizim en ücra köşelerdeki temsilcilerimizdir. Onların sayesinde köylerimizin sesini duyar onlara kulak veririz. Köylerimizde bizim atan damarlarımız olan muhtarlarımızın her zaman yanındayız. Bugün Ahmet Bey’i ziyaret ederek onun dert ve sorunlarını dinliyoruz. Her zaman bu tür ziyaretlerimiz olacak ve devam edecektir.

Sadece seçim dönemlerinde köylerimizi muhtarlarımızı ziyaret etmeye gelen bir partinin temsilcileri değil gücünü bu milletten alan AK Parti’nin temsilcileriyiz. Temcilcisi olduğumuz AK Partimizin kuruluş ve işleyiş amacı olan vatana hizmet millete hizmettir şiarı ile ilerlediğimiz bu yolda İl Özel İdaresi tarafından alt yapısı yapılmamış, çocuk oyun grubu olmayan köylerimizin eksiklerini tamamlamak için genel bütçeden özel idare bütçesine para aktarımı sağlanarak köylerimizin eksiklerini tamamlanmasına yardımcı oluyoruz.” dedi.

Ayrıca iller bankası ve iç işleri bakanlığından gelen bütçe ile tüm köylerimize hizmet götüreceğiz. Muhtarlarımızın talepleri dikkate alınarak öncelikli hizmetler bu yönde gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştirmeye devam edececeğiz.



AK PARTİ ÇORUM İL BAŞKANI AV.RUMİ BEKİROĞLU
BAYINDIR KÖYÜNDE YAĞMUR DUASI’NDA


AK Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu, Seçim İşleri Başkanı Adem Oğuzhan Kaya, Ekonomi Mali İşler Başkanı Mahmut Öztemiz İl Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Öz, Mesut Ceylan, Fevzi Çelik, Ayhan Anız, İlhan Öztekin, Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar ile birlikte Mecitözü ilçemizin Bayındır köyünde yağmur duasına katıldılar.
 
Av.Rumi Bekiroğlu gerçekleştirdiği konuşmasında; Mecitözü ilçemizin Bayındır köyüne geldiğimiz bu günde köy halkımızın gerçekleştirmiş olduğu yağmur duasına katıldık. Yağmur duası sonrasında köy ahalisi ile sohbet eden Bekiroğlu köyümüze yapılan çalışmaları anlattı ve yapılacakları söyledi. AK Parti iktidarları döneminde Bayındır köyümüze İçme suyu kolektörü verilmiş, insanı yaşat ki devlet yaşasın, insanımızın bulunduğu her yere hizmet götürmek bize onur verir şeref verir. çocuk oyun grubu ve kilit taşı yapımı planlama içine alınmıştır. Biz her zaman köyümüzün köylümüzün yanındayız. “Onlar söyler AK Parti yapar” sözünden çıktığımız bu yolda söylediğimiz her şeyi yaptık ve yapacağız. Bizim görevimiz milletimize hizmettir. Milletimize hizmet eder onların gönlünü fethedersek var oluruz
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam